Skocz do zawartości

Witryna firmowa - Hestia

Rzezniczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zaliczka przepada.

ale wypowiadajac umowe/zrywajac ją - musisz potem jakos udokumentowac swoją linie obrony jak tacie pojdą do sądu.

Może warto skonsultowac się z prawnikiem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jeśli płatnośc ma nastąpic PO wykonaniu projektu porponuje przedłużac w neiskończonośc odbiór tej pracy az im się znudzi...

Dokładnie, plus pozostałe mankamenty strony (właściwie jej projektu) i przynajmniej można będzie negocjować rozwiązanie za porozumieniem stron.

Ja rozwiązałem dwie umowy z "pozycjonerami"- wiele da się zdziałać za porozumieniem stron :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Kolorystycznie chyba chcieli się dopasować do Hestii. Również uważam, że w nietrafiony sposób... Sam projekt wygląda jak w początkowej fazie, a co do kodu... tabelki?!

To logo Hestii chyba też musisz zmienić, bo raczej nie można go wykorzystać na swojej stronie jako swoje - teraz tak to wygląda.

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Projektując serwis firmowy najlepiej przyjść do agencji z gotowym projektem graficznym do którego agencja przygotuje (podepnie gotowego) cmsa. Sam projekt grafiki powinien powstawać na podstawie makiety serwisu (przykład) - taka makietę można wykonać też w specjalnych programach np axure - makieta jest wtedy w pełni klikalna ( strona w html). Przy tworzeniu takiego prototypu konieczna jest podstawowa znajomość seo i usability - ale dzięki takiemu podejściu do projektowania możemy wyłapać błędy na samym początku. Piszę o tym dlatego bo to często klienci sami nie wiedza czego chcą... i stąd powstają takie potworki.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

Totalna fuszerka, po prostu uwielbiam słuchać o amatorach, biorących się za coś o czym nie mają zielonego pojęcia. Przecież oni nawet nie pójdą do sądu. Wystraszą się całej sprawy - skoro nie umieją porządnej strony zmajstrować to tym bardziej w sądzie im nie pójdzie.

SEO in Bielsko-Biała 

chyba jest w umowie jakiś termin wykonania ? nie zdążą na czas i masz problem rozwiązany,

choć wydaje mi się że tą umowę to na szybko podpisałeś, skoro odstąpienie od umowy wynosi 100% wartości zamówienia.

Ja jeżeli zamawiam stronę to przede wszystkim nie płacę zaliczki, tylko zadatek, jak wykonawcy to nie pasuje to wiadomo że nie ma zamiaru skończyć projektu na czas.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

W takiej cenie to i ja spokojnie zleciłbym grafikowi znajomemu porządny lay + sam napisał CMS :) bo kwota jest kosmiczna, za taki efekt co widziałem. Tak, jak ktoś napisał wygląda strona jak z automatu, kompletnie nie pasuje do tematyki ubezpieczeń.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności