Skocz do zawartości

Witryna firmowa - Hestia

Rzezniczek

Rekomendowane odpowiedzi

Strona totalna klapa.

Design beznadzieny, ale to nic. Kod strony totalna porażka! tabelki, img? co to średniowiecze? Seo nie istnieje.

Jak chcesz mogę polecić Ci dwie firmy które zrobią Ci całość tak jak należy. Bardzo dobry koder - sprawdzony. Od lat koduje dla mnie za prawie grosze. Grafików kilku.

Nie płać za ten chłam ani centa.

Sorka, ale ta strona jest poniżej krytyki. Taka prawda.

Edit: kliknołem sobie w kilka realizacji firmy projektującej Tobie stronkę, sami poklikajcie. Trzeba im przyznać jedno. Jeleni nałapali sporo...

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiem - źle trafiłem.

:)

Jak mnie jeszcze raz prawnikami postraszą to napiszę do wszystkich właścicieli stron internetowych z informacją jaką to otrzymali fuszerkę i wystosuje się pozew zbiorowy - akurat mój kolega prawnik już rączki zaciera. Znaleźć wszystkie ich stronki będzie dziecinnie proste, bo do każdego projektu dodali link w stopce. Wystarczy dobry program np. cognitiveSEO i mam wszystko jak na dłoni. Jakby był taki pozew zbiorowy to firma by od razu zbankrutowała. Ale nie chcę być aż tak chamski i próbuję to jakoś polubownie załatwić - co się niestety nie udaje. Aż wstyd, że nie chcą się przyznać do popełnianych błędów i nie chcą naprawić swojej reputacji.

Ależ tym panom całkowicie brakuje umiejętności, kod kaszana, nie chciałbym widzieć tego cms'a od kodu, a o grafice to już wiele osób się celnie wypowiedziało.

Kolejna w Polsce firma robiąca stronki, mam nadzieję, że już niedługo.. :/

Stronka padaka totalna ze strony wizualnej! Kodu nie oceniam bo się nie znam.

Co do skryptu demotów, tak jak ktoś wspomniał był na allegro całkiem dobry. Może nadal jest. Ale jest sporo amatorów, ktorzy sprzedają lipe, więc trzeba uważac.

Jeżeli odpowiada Ci ten skrypt (za 140zł), który mam w stopce ( w wersji demotywatory) to podam Ci dane kontaktowe do autora na PW.

W KUPIE DRZEMIE MOC. MASZ JAJA TO MASZ WŁASNE ZDANIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności