Skocz do zawartości

co wybrac?

kilkom

Rekomendowane odpowiedzi

ja tez juz od dosc dawna korzystam z easyisp i jestem zadowolony. Nie zauwazylem padow (bycmoze wtedy mnie przy kompie nie bylo, a bywam czesto :D )

tez uwazam ze chodzi szybko, BOK dziala sprawnie i ogolnie jakis wiekszysz zastrzezen nie mam. POLECAM!!!

Dodam 3grosze od siebie.

Do tej pory od prawie 2 lat korzystalem z amm, jednak z przykroscia stwierdzam pomalu ze sa nie warci oplaty hostingowej. Wszystko jest ok dopoki nie wykraczas poza konfiguracje ich serwerow. Pierwsze klopoty zaczynaja sie przy zastosowaniu (jesli dobrze pamietam) fopen, ktorego trzeba zastapic curl'em.

Jednak ostatnio zwalil mnie na nogi ich serwis. Jakos nie mogli (przez tydzien) dojsc do tego, dlaczgo w ich kompilacji mysql'a nie ma tabel typu innodb. Nie wspomne juz ze jak odpisza na meila to juz swieto (no chyba ze dotyczy blachej sprawy).

Nauczony wiec swoimi klopotami pomalu przesiadam sie na easyisp gdzie tego typu problemow nie ma :D

• 2 tygodnie później...

czy ja wiem czy te easyisp takie malo znane ?

Strona Pajacyk.pl i Artnet

Serwis wykonany

i utrzymywany przez

ArtNet

(Operator marki easyISP.pl)

Jesli easyisp ma cos wspolnego z pajacyk.pl, czyli Polska Akcja Humanitarna to uwazam, ze to nie sa juz jacys amatorzy, zreszta mam juz testowe i dziala ok i napewno wykupie.

pozdrawiam i Zycze Wesolych Swiat !!! (nie objedzcie sie za duzo :) )

Dodam 3grosze od siebie.

Do tej pory od prawie 2 lat korzystalem z amm, jednak z przykroscia stwierdzam pomalu ze sa nie warci oplaty hostingowej. Wszystko jest ok dopoki nie wykraczas poza konfiguracje ich serwerow. Pierwsze klopoty zaczynaja sie przy zastosowaniu (jesli dobrze pamietam) fopen, ktorego trzeba zastapic curl'em.

Jednak ostatnio zwalil mnie na nogi ich serwis. Jakos nie mogli (przez tydzien) dojsc do tego, dlaczgo w ich kompilacji mysql'a nie ma tabel typu innodb. Nie wspomne juz ze jak odpisza na meila to juz swieto (no chyba ze dotyczy blachej sprawy).

Nauczony wiec swoimi klopotami pomalu przesiadam sie na easyisp gdzie tego typu problemow nie ma :)

Potwierdzam opinię nt. AMM (hostuję się 1,5 roku). Dawniej było znośnie, teraz support bardzo kiepski. Powoli zacznę przenosić swoje serwisy gdzie indziej.

Na codzień prowadzę sklep oferujący kosmetyki oraz kosmetyki naturalne

a zawodowo zajmuję się czymś takim jak tworzenie stron - Siedlce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności