Skocz do zawartości

Czy wniosek o ponowne rozpatrzenie może zaszkodzić?

złowieszczy pan

Rekomendowane odpowiedzi

Spotkaliście się kiedyś z sytuacją, że wniosek o ponowne rozpatrzenie zafiltrowanej domeny jeszcze bardziej zaszkodził?

Ciekawi mnie czy podczas przeglądania wniosku pracownik ma tylko przycisk "odrzuć" czy jeszcze "doryp jeszcze mocniej"/"zgłoś do kolegów od banów" :)

Przy okazji jeszcze jedno pytanko odnośnie wniosku o ponowne rozpatrzenie. Obiło mi się o uszy, że w tej kwestii się trochę pozmieniało. Jak to teraz jest, ile czeka się na rozpatrzenie i czy zawsze dostaje się maila? W mailu jest informacja czy wniosek rozpatrzono pozytywnie czy negatywnie?

Klik - najlepszy Program Partnerski na ruch warezowy.

Klik - profesjonalne teksty na precle, zaplecza, synonimy i inne.

...ma jeszcze "doryp jeszcze mocniej"/"zgłoś do kolegów od banów" :)

przykład byłem w topie na jedną frazę, dostałem -50, napisałem prośbe o ponowne rozpatrzenie wylewając swoją skruchę, odmawiając pacież i prosząc o wybaczenie, po tygodniu filtr został zdjęty...no to ja na podstronach znowu umieściłem troche linków w stopce, z wyjątkiem strony głównej, po miesiącu znowu filtr -50 na dwa lata...zresztą kilka domen w ten sposób uwaliłem :/ - błedy młodości:) Mysle, że gdybym sie nie odzywał strona byłaby w filtrze 3-6 miesięcy, ale nie 2 lata

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Strona która jest zgłaszana jest brana pod lupę i nie ma znaczenia czy ma filtr czy tylko jest to jakaś huśtawka... strony, które dostały promocję od Google i zdjęto im filtr mają tak jakby większe plecy i na takich domenach można trochę mocniej poszaleć :)

multikomto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności