Skocz do zawartości

Linkowanie podstron ze strony głównej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , aktualnie mam ponad 10 linków do artykułów ze strony głównej,podpisane jako popularne, polecane itp... Te podstrony po ostatniej aktualizacji page rank dostały 2 -3 . Mam pytanie bo chce dodać kolejne, ile na stronie głównej może takie czegoś być. Jest jakis limit aby nie zaszkodzić? Czy mogę nawalić nawet i z 50?

W sumie to nie wiem o co tobie chodzi, ale jeżeli chodzi o odnośniki wewnętrzne, to popatrz na forum ile to ma działów, tematów userów na stronie głównej i jakoś PR otrzymują. Niektóre fora mają nawet PR8... Słyszałem jednak kiedyś, że ilość nie powinna przekraczać 150 odnośników.

Ps. im więcej będziesz dodawał, tym mniejsze szanse na wyższy PR na podstronach (chyba, że dobrze każdą podstronę podlinkujesz...).

multikomto

Witam , aktualnie mam ponad 10 linków do artykułów ze strony głównej,podpisane jako popularne, polecane itp... Te podstrony po ostatniej aktualizacji page rank dostały 2 -3 . Mam pytanie bo chce dodać kolejne, ile na stronie głównej może takie czegoś być. Jest jakis limit aby nie zaszkodzić? Czy mogę nawalić nawet i z 50?

Wg. wytycznych Googla ilość linków wychodzących jakie powinny znajdować się na stronie to 100, ale jak z Googlem jest każdy wie :) Mając mocną domenę (zakładam, że TLD ma przynajmniej PR4 skoro podstrony mają po 2 i 3) możesz śmiało przekraczać tę liczbę.

Liczbę linków wychodzących ze strony możesz sobie sprawdzić np. tym darnowym narzędziem: https://www.seocentro.com/tools/search-engi...g-analyzer.html

Pozycjonowanie Kraków - LinkJuice.pl

Wojciech Matuła, tel. 721 376 407

indeks parp 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności