Skocz do zawartości

Google uzupełnia TITLE w wynikach wyszukiwania

coolszach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

dlaczego Google uzupełnia TITLE ?

title serwisu Sprzedajemy.pl w wynikach Google.pl na frazę "ogłoszenia" zostało podmienione z: "Sprzedajemy.pl - ..." na "Darmowe Ogłoszenia - Sprzedajemy.pl..."

mieliście już takie przypadki ?

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

Tak i w...rwia mnie to bardzo, mam super tytuł w metatagach, a w wynikach wyszukiwania w tytule mam z małych liter frazy, na jakie się pozycjonuje...nie wygląda to ciekawie. Co więcej, tytuł zmienia się w zależności od tego jaką frazę wpiszę w Google :/

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Tak i w...rwia mnie to bardzo, mam super tytuł w metatagach, a w wynikach wyszukiwania w tytule mam z małych liter frazy, na jakie się pozycjonuje...nie wygląda to ciekawie. Co więcej, tytuł zmienia się w zależności od tego jaką frazę wpiszę w Google :/

Dokładnie mam tak samo i niewiem skąd się to bierze...

Google zmienia tytuł tylko tych stron, które są mocno podlinkowane na konkretne słowo kluczowe, dodatkowo tak jak kolega opisał, zmienia się on również podczas wpisywania różnych fraz. Niestety taka sytuacja ma już w miejsce w Google od ponad pół roku... a wszystko od czasu wielkiej zawieruchy w Google czyli od listopada 2010

multikomto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności