Skocz do zawartości

Drift Blog

KiL

Rekomendowane odpowiedzi

DriftBlog.pl to projekt, który ma na celu rozwijanie naszej pasji jaką jest DRIFT. Codzienna dawka newsów, artykułów, filmów i innych ma na celu poszerzanie Waszej wiedzy i szerzeniu zajawki. Sprawdzaj często, bo będą się dziać dobre rzeczy!

Taki tam blog o tym co mnie interesuje wrzucam tam na bieżąco co się dzieje z 5 newsów dziennie. Blog ma 5 dni a już ma około 700 wejść dziennie.

https://driftblog.pl

xcass.jpg

bardzo fajny blog, nie dziwie się wcale że ma juz tyle wejść dziennie, zainteresowanie driftem w Polsce jest coraz większe ;)

aplikacje dedykowane - aplikacje dedykowane program do księgowości - program do księgowości

• 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Fajna grafika. Pasuje do tematyki strony.

Mogę się troszkę przyczepić, że jest ciężka i wgranie jej zajęło sporą chwilkę, a tu możesz trochę zadziałać.

Wystarczy dodać wszystkie graficzki niepowielane horyzontalnie w jeden duży plik i potem je pozycjonować CSS (tzw. sprites). Oszczędność przy ładowaniu grafiki powinna być całkiem spora.

'Older post' możesz przetłumaczyć, a nawet skorzystać z pluginu do stronicowania WP-PageNavi np.

Jak jeszcze nie masz, to polecam też pluginy: AllInOneSEOPack oraz coś do generowania map strony xml.

Ogólnie gratuluje grafiki, bo naprawdę fajna wyszła:)

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności