Skocz do zawartości

[SEOKatalogi] 5 sztuk - całkiem świeże.

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

ładuje wszędzie logiczne unikaty a wpisy nie zostały zaakceptowane nie wiadomo z jakiej przyczyny:

Witaj damian@nieruchomoscipgn.pl

Niestety przykro nam ale Twój wpis Działki nad morzem, mieszkania nad morzem (www.nieruchomoscipgn.pl) został usunięy z Pokaz nam swoją stronę internetową.

Prawdopodobna przyczyna:

----------------------

https://pokazujesz.pl

Na wstępie dziękuję wszystkim za pomoc w testowaniu :)

Wszystkie wpisy zostały są już po moderacji.

Teraz pragnę wyjaśnić kilka spraw:

Powody odrzucenia stron - nie znalazłem technicznej możliwości aby móc ustawić powód odrzucenia strony. Natomiast najczęstszym powodem były błędy ortograficzne! Jeżeli w dobie komputerów komuś szkoda 3 sekund na zobaczenie podkreślonych wyrazów w polu z opisem to ja nic na to nie poradzę.

Już nie wspomnę o tym, ze regulaminu to chyba nikt nie przeczytał - statystyki wejść na podstronę z regulaminem były niemal płaskie... :)

Jako że temat dotyczył testów, które zakończyłem nie pozostaje mi nic innego jak poprosić o zamknięcie tematu. W razie pytań zapraszam na PW.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności