Skocz do zawartości

Prosty/Lekki skrypt forum

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam forum dyskusyjnego jako zamiennik supportu, idealnym rozwiązaniem byłoby:

- minimum funkcji: tworzenie tematów, pisanie postów, kategorie tematow

- bez rejestracji: każdy może pisać od razu, fajna byłaby jakaś logiczna captcha z własnymi pytaniami

Ogólnie coś identycznego jak forum.o2.pl, tylko z jakimś zabezpieczeniem przed spamerami (captcha) - bez stopki (bo linki), nawet bez wstawiania linków do treści.

Istnieje coś takiego?

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

O ile dobrze wiem to wszystkie te skrypty posiadaja rejestracje, takze chyba potrzebne sa jakies wtyczki lub ustawienia - moglibyscie sie podzielic tymi bardziej szczegolowymi informacjami?

Idealnym rozwiazaniem byloby tak jak pisalem tylko formularz odpowiedzi + zalozenie tematu, z podpisem nickiem + jakies zabezpieczenie przed spamem, da sie jakos tak? Mozecie sie pochwalic swoimi tego typu forami/supportem?

Strasznie trudno jest przekonac klienta do rejestracji, dlatego brak jej jest wymogiem.

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Mogą tworzyć nowe wątki?

Mogą odpowiadać w istniejących wątkach?

Tak i dzieki za odpowiedz. Są jakies zabezpieczenia przed spamem?

Zainstalowałem MyBB - super, jest udostępnienie wszystkich funkcji dla gości, jest również typowa captcha :)

Macie może jakiś plugin do dodania zabezpieczenia w formie pytania? (znalazlem tylko do rejestracji)

Do rejestracji jest wbudowana captcha o ile się nie mylę, i wystarczy ją włączyć w PA. Ale co chcesz zabezpieczyć tym pytaniem?

Jeżeli chodzi o dodatkowe pytanie dla gości, którzy mogą dodawać posty i zakładać nowe tematy, to nie znalazłem takiego pluginu, dlatego dałem im tylko możliwość oglądania.

Znalazłem plugin Question Captcha, ale z tego co pisze on działa tylko do rejestracji, a ja chciałbym zabezpieczyć w ten sposób wysyłanie tematów i postów przez gości.

Podłączam się pod temat i szukam czegoś odwrotnego czyli systemu ticketów. Darmowe, proste i konfigurowalne żeby było.

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności