Skocz do zawartości

Darmowa Lista Seokatalogów Webmini

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

He he, jasne że proste.

Sorrow, zapomniałeś dodać że zanim ktoś zrobi sobie listę np 500 takich, które mu pasują, 10 przestanie działać, 3 dostaną bana, a w kolejnych 20 zmieni się nie do poznania.

Tak na marginesie to dzięki, szukałem seoków do swojej listy na różne sposoby i różne rzeczy wpisywałem w google, podsunąłeś mi własnie nowy pomysł.

A listy służą wg. mnie właśnie do tego żeby nie tracić czasu na szukanie katalogów.

C.png

C.png

Przecież to są katalogi e-weblinka - co tu kombinować.

Bierzesz pakiet za raptem trzydzieści parę złotych.

W pakiecie masz 10 cykli po 400 katalogów i tyle - skrypt dodaj ci wpisy tylko i wyłącznie do działających katalogów.

Czyli razem masz dodanie do 4 tysięcy sprawnych i aktualnych katalogów. A niektóre z nich często wyżej stoją niż wiele seoków.

To co jest darmowe nie zawsze jest dobre - szczególnie wtedy gdy się szybko deaktyulizuje. Akurat ta usługa jeżeli ktoś chce szybko i sprawnie podłapać troszkę linków jest prosta i skuteczna.

Pozdrawiam.

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

mi zwraca 13 000

https://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&...366&bih=653

a jak zbierałem ostatnio to wyświetlało mi 33,100 seo katalogów pod to zapytanie.

Tylko nie znalazłem sposobu na pobranie więcej jak 1000 wyników. ;/ Jedynie co to różnicowanie zapytań.

Bez SOAP nie da rady zebrać wszystkich adresów.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności