Skocz do zawartości

Dodało strone do google i znikła .. ?

warek44

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was serdecznie.

Wczoraj zacząłem katalogować moją nową stronę - dodałem do ok.10katalogów z czego do tej pory zaakceptowało 2.

Dodałem również na jakiejś stronie mój serwis do 130przeglądarek naraz, nie wiem czy dobrze zrobiłem, pisało że trzeba czekać 6-14dni na efekty.

Dzisiaj popołudniu po wklejeniu adresu mojej strony na google, pojawiła się jako ostatnia na pierwszej stronie, teraz już jej tam nie ma i wgl nie mogę znaleźć, po wklejeniu adresu na google jest tylko sitemap mojej strony - na drugiej stronie google.

Dostałem jakieś filtra, bana ? Strona była jednak już jej nie ma..

Dziękuję za odp.

Tak jak pisałem, po wklejeniu adres w google popołudniu moja strona znajdowała się na na ostatnim miejscu pierwszej strony.

Teraz? - teraz jej nie ma.

Tylko na drugiej stronie jest sitemap do mojej strony.

Może tak się normalnie dziać czy to jest czymś związane ?

Wydaje mi się, że na FB masz linki nofollow.

Jak domena składa się z słów kluczowych całkiem trudnej frazy, to na efekty musisz poczekać nawet po wpisaniu adresu w Google. Jak będziesz linkował i po około miesiącu sytuacja będzie bez zmian to zaczniesz węszyć w stronę filtra :)

multikomto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności