Skocz do zawartości

Czy są byli pracownicy firm duzych firm pozycjonujacych?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam,

Są może na forum pracownicy firm takich jak np. Sunrise, zatrudniajace kilkudziesiecu/kilkuset pracowników ?

To ja moze z drugiej strony napisze. Jestem pracownikiem dosc duzej firmy miedzynarodowej notowanej na gpw i od jakiegos 1,5 roku zatrudniamy wlasnie taka duza agencje (ja zajmuje sie komunikacja internetowa) Oczywiscie nie znam wszystkich szczegolow ale z tego co widze to wykorzystuja wszystkie narzedzia, ktorych opisy mozna znalezc na tym forum (katalogi, blogi, fora). Glowna roznica sa zasoby ludzkie. Ilosc unikalnych tekstow i miejsc gdzie wystepuja to glowna przewaga nad innymi pozycjonerami. No ale zarabiaja tez odpowiednio- bez szczegolow- moja firma placi spora fortune rocznie za usluge.

Alkowiki - dla większego relaksu

Setki spamów/farm linków, tysiące zapleczy tematycznych i nietematycznych do których podpięty jest autorski swl, z wykorzystaniem metody koła, a spamy do metody piramid. Większość ludzi z tej branży, nawet jak już nie pracuję trzyma zasada zachowania poufności dlatego nikt więcej Tobie nie powie.

myślę że nei myślę - dzięki temu wątroba nie nie boli ;)

Jak zawsze wypowiedz na poziomie. :jezyk1:

+1 w google dla słowa SPAM :PP

---

Co masz na mysli publiczny ? To że używaja SWLi do linkowania zaplecza ?

Przejechalem troszke zaplecza firmy i nie widze u nich zaplecza a linkowanie z blogow/katalogow/htmlowcow/etc - rozne pr0-3 ale SWL Brak.

O te SWLE mialem na mysli SWLE wewnetrzne - ale czy rotacyjne wewnetrzne czy stałe.

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

Oczywiście - zgredkowa.

Po co mam sie zastanawiac kto co ma ? Pracuje w kilku firmach jako podwykonawca i wyajwić tajeminc nie wolno, nie można, nie da się - to jest warsztat tychże firm, know-how. Zadawanie takich pytan jest po prostu bezcelowe.

Analize warsztatu danej firmy można sobie wykonać narzędziami powszechnie dostępnymi w Necie np marketSamurajem czy innym - kwestia spędzenia kilku chwil/godzin i masz wszystko na cacy - no może w 60% ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Co masz na mysli publiczny ? To że używaja SWLi do linkowania zaplecza ?

Taki, do którego każdy ma dostęp, a są jeszcze SWLe tylko dla zamkniętej grupy i sa jeszcze takie, do których dostęp ma tylko jedna osoba/firma.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Pewnie chcesz sprawdzony sposób na sukces. Aby się dowiedzieć sam musisz dużo czytać, testować, analizować, naśladować i przede wszystkim wyciągać wnioski. Pamiętaj, że każde unikatowe rozwiązanie jest dużo lepsze niż rozwiązanie oklepane... Unikat ma większa szansę przetrwania...

multikomto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności