Skocz do zawartości

Czy są byli pracownicy firm duzych firm pozycjonujacych?

Rekomendowane odpowiedzi

Metamorfoza :)

Nie wiem jak inni ja się przyzwyczajam do obrazków. Jeśli następuje zmiana dostaję oczopląsu i nie kojarzę osoby. Jak ktoś jednak powiedział: "wolność rządzi" więc każdy jest Panem swego konta :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aniec regularnie przechodzi metamorfoze, chociaz mi najbardziej podobal si? avatar z mewa...

A z tym mam maly problem:

Taaakie oczy, ze boje sie, ze Aniec bedzie mi sie snil po nocach...

A w moim wieku to juz niebezpieczne :)

A wracajac do glownego tematu: sluszna uwaga, ze efektywnosc duzych firm wcale nie jest wieksza od dobrych freelancerow. Niektorzy sa nawet najmowani przez te firmy do wykonywania konkretnych zadan (jak to juz napisal Zgred)

Zatem nie rozmiar swiadczy o wielkosci (oczywiscie mam na mysli Napoleona :))

dymna.jpg

@krzychuZksiężyca,

Na seoparty zawsze są gadki - jaki masz nick na PiO : taki i taki, aaa to ten co w Avatarze ma to i to :) podstawowa sprawa :)

W dużych firmach jest masówa - nie ma czasu popieścić poszczególnego Klienta, jest wyrobiony schemat według, którego się leci - wejdzie to firma zarabia, nie wejdzie - trudno :)

Prosta sprawa :)

tyle ze duza firma zatrudnia 2, 3 dobrych programistów którzy pracują nad seosoftem który zdecydowanie ułatwia i przyspiesza wiele czynności wykonywanych ręcznie przez freelancera w domowych zaciszu. Jest też kolejny czynnik, tzw ,,opakowania" , pewnych rzeczy freelanser nie przeskoczy (zakladajac ze jest dobrym seowcem, nie bedzie dobrym handlowcem , marketingowcem itp) . A to jest niezwykle istotne przy walce o dużych klientów korporacyjnych :) Pani Jadzia z marketingu której Dyrektor jakiegos tam dzialu zlecił wyszukanie firmy SEO nie weźmie na siebie odpowiedzialnosci zatrudniajac kogos kto na codzien do 16 siedzi na etacie i moze pracować dla nich dorywczo :) Pomijam kwestie umowy, faktury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności