Skocz do zawartości

Przekierowanie 301 w configuration.php?

Drapeta

Rekomendowane odpowiedzi

Hey! Mam stronę, którą pozycjonuję pod: https://mojastrona.com. Ponoć można zrobić jakieś przekierowanie 301 i jeśli ktoś wpisze www.mojastrona.com, to przeniesie go od razu na https://mojastrona.com. W panelu administracyjnym hostingu próbowałem, ale bez efektu. Coś trzeba zrobić w configuration.php? Coś dodać? Co? :) DZIĘKI!

Coś dodać? Co? :) DZIĘKI!
Może punk w regulaminie forum wymagany akceptacji przy rejestracji, że wiem co to jest i jak ustawić przekierowanie 301 i pod żadnym pozorem nie będę o to pytać na łamach forum nawet w dziale dla początkujących. Dodatkowo może test na znajomość korzystania z wyszukiwarek w zakresie wyszukiwania zanim zacznie się myśleć o pozycjonowaniu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

DZIĘKI :)

Coś dodać? Co? ;) DZIĘKI!
Może punk w regulaminie forum wymagany akceptacji przy rejestracji, że wiem co to jest i jak ustawić przekierowanie 301 i pod żadnym pozorem nie będę o to pytać na łamach forum nawet w dziale dla początkujących. Dodatkowo może test na znajomość korzystania z wyszukiwarek w zakresie wyszukiwania zanim zacznie się myśleć o pozycjonowaniu.

300 podziękowanie ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności