Skocz do zawartości

Jaki Bank dla firmy?

Nikonem

Rekomendowane odpowiedzi

Mam od 2007 roku konto w mBanku. Dobry Bank jeśli się od nich niczego nie chce. Miałem przypadek gdy zginął im list polecony (za potwierdzeniem odbioru) oraz ogólnie fatalne doświadczenie z BOK. W niektórych przypadkach musiałem wykonywać trzy telefony w tej samej sprawie i przy każdej rozmowie tłumaczyć od nowa o co mi chodzi. Do mBanku skutecznie się zraziłem.

Podsumowując: który Bank możecie polecić z własnego doświadczenia?

Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mam niestety również w PKO trochę koszty jak by utrzymania konta są drogie ale za to mam darmowe wypłaty z bankomatu (ale tylko PKO BP bo SA juz 5zł pobierają)

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Wszystko zależy od tego co potrzebujesz od banku, jakie operacje wykonujesz itp. itd.

Do PKO BP jestem zrażony od lat - miałem tam firmówkę przez krótki okres czasu kilka lat temu, podobnie BPH.

Zadowolony byłem przez wiele lat z konta w PeKaO SA, ale jak kilka lat temu wprowadzili opłaty mies. prawie 100zł za prowadzenie to uciekłem...

Ogólnie każdy bank jest ok dopóki nic od niego nie chcesz i płacisz- później zaczynają się schody...

Pozdrawiam

Piotr

Ja mam konto indywidualne w Aliorze i o ile nie mogę powiedzieć nic o firmowym to polecam ten bank ze względu na obsługę zarówno przez mail/tel jak i w oddziałach.

Nie wiem jak u innych, ale wdrożyli także przelewy natychmiastowe z bluecash obok tradycyjnych w cenie 1 zł / każdy tysiąc.

Od pewnego czasu tylko BZW BK, zarówno jako konto firmowe, indywidualne i ostatnio miałam okazje sprawdzić walutowe - wszystko działa świetnie. Do tego z obsługa tez nie mam problemu, mam opiekuna do którego uderzam jak tylko mam z czymś problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności