Skocz do zawartości

Programy

barti4

Rekomendowane odpowiedzi

Program do pingowania jest po to, aby wysyłał ping do wyszukiwarek. Jest to coś w stylu zaproszenia robaka wyszukiwarki do odwiedzenia strony/podstrony.

Do czego program potrzebujesz?

Programów do pozycjonowania jest tysiące, a więc twój pierwszy post nic nie pomógł...

multikomto

Średnia? Te programy trochę kosztują przecież ..:D A jest program do budowania zaplecza?

Tak, wordpress.

A tak na poważnie może okazać się, że nie musisz kupować oprogramowania by pozycjonować swoją stronę. Poczytaj trochę dział dla początkujących i zacznij preclować i katalogować swoją stronę. Czasami małym nakładem pracy przy niszowych frazach można wiele zdziałać.

Barti

Wiele zalezy od tego, ile stron chcesz pozycjonowac, bo wszystkie narzedzia wymienione powyzej sa OK, ale oplacaja sie dopiero przy sporej ilosci pozycjonowanych stron.

Przy pojedynczych sztukach bardziej oplaca si? skorzystac z rozwiazan na punkty.

W dziale "narzedzia" znajdziesz sporo takich programow.

Natomiast takie "grube" rozwiazania jak xrumer, wspomniany powyzej, mozna równie? zlecic przy malej ilosci stron (bardziej sie oplaca, ni? zakup na wlasny uzytek)

Pamietaj, ze najskuteczniejsze jest roznicowanie.

A w kwestii pierwszego pytania: najpierw chcialem napisac "notepad", ale sie ugryzlem w jezyk :), chociaz na powaznie to najczesciej wykorzystywany przeze mnie program w pozycjonowaniu. :)

dymna.jpg

Aktualnie jadę swoim sposobem, bardzo prostym - katalogi. Jednakże trochę się naczytałem i pogarniałem zachowania googla i żeby wprowadzić stronę do top 3, to bez pomocy programu się nie obejdzie... Jeszcze mam dodatkowe pytanie: dodaję stronę do katalogu, lepiej podlinkować wpis na swojej stronie, czy olać to?

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności