Skocz do zawartości

W katalogi wpisać z www czy bez?

warek44

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam sie, ze roznicowanie jest OK, ale stawianie jakieichkolwiek proporcji uwazam za calkowicie nietrafione.

Jak jest 301, to oba formaty (z www i bez) przekazuja moc z linka, zatem skad wnioski o takim podziale procentowym? :D

dymna.jpg

Proporcje zostały z palca wzięte by ułatwić pracę:D Ja bym tak zrobił dla czystego porządku

czy to przy katalogowaniu ręcznym czy przy automatach;)

Nie napisałem że inne proporcje są złe;) Kolega zadał konkretne pytanie to konkretnie

odpowiedziałem, jak ja bym to zrobił;)

To jak panowie? Mówicie żeby zróżnicować?

ALE DODAM JESZCZE - Może to zmieni wasze zdanie .

Po wpisaniu w google site:www.adres-mojej-strony.com nie moge WOGÓLE wyników !

Natomiast jak wpiszę site:adres-mojej-strony.com to wychodzi strona główna oraz moje 3podstrony !

Wynika z tego że niestety adres z początkiem WWW nie został zindeksowany.

I czy moze jest jakiś sposób żeby to zmienić?

Czy nadal myślicie żeby wpisywać tak zróznicowanie ??

Za dużo uwagi przywiązujecie do błahostek.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Piszesz, że masz przekierowanie "Dodam że strona jest przekierowana 301 z www na bez www. " i pytasz się jak linkować.

Wiec jak masz takie dylematy moja rada brzmi rzucaj kostką przed dodaniem. Ja wylosujesz parzyste to z www, a jak nieparzyste bez.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności