Skocz do zawartości

2 szybkie pytania albo juz tylko jedno ;)

brayan.tr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ja jak zwykle mam szybkie pytanie

- Pierwsze to czy ma sens taka oto opcja: mam 8 subdomen powiazanych tematycznie z domena docelowo pozycjonowana.

Wszystkie subdomeny wraz z domena docelowa sa pozycjonowane Publikerem na podobne frazy.

Subdomeny nie pochodza z 1 domeny.

Chcialem zrobic przekierowanie 301 z kilku subodomen na docelowa.

Czy ma to sens ?

Pytam w kontekscie tego ze linki pochodza z tych samych katalogów Publikera ?

True / False ??

PS. 2 pytanie mi ucieklo a tytulu posta juz nie moge zmienic

Myślę, że wszyscy mają podobne przemyślenia. Tylko subdomeny muszą nabrać mocy przed 301. I fajnie jakbyś ich nie "publikerował" tym samym opisem ;)

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

Nie no każda subdomena ma 10 podstron tematycznych + każda ma pisane swoje teksty ;).

Czy złapanie tematyczności jest tak istotne ? Pytałem w innym wątku: czy jest sens aby zrobić 301 z domeny nietematycznej a następnie puścić parę sporych blasów. Nikt na ten aspekt nie zwracał mi uwagi. Blastowana domena miała złapać filtry ... ale moc linków miała być przekazana.. Zgadza się ??

Zanim zlapie filtry, najpierw skoczy w pozycjach :)

A tematycznosc jest wazna, ?eby po 301 Twoja strona wyswietlala sie na odpowiednich pozycjach na frazach powiazanych, a nie na cokolwiek ;)

Chyba, ze fraza nie stanowi roznicy, a liczy si? dla Ciebie wylacznie wysoka pozycja ;)

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności