Skocz do zawartości

Darmowy Katalog Stron PR=3

arek29

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog jest darmowy ,ale mam następujące wymagania względem wpisu

- OPIS MUSI BYĆ UNIKALNY - Unikalny opis to taki który jest stworzony tylko na potrzeby mojego katalogu .

Nikogo nie powinny zdziwić wpisy bez linków , bo jeżeli opis przestaje być unikalny to link zostaje wyrzucony z katalogu .

2,. Jakich stron nigdy nie akceptuje :

- stron opartych o kanały rrs

- blogów ,precli itd w których jest milion artykułów ale nie ma artykułów unikalnych .

- stron na których są linki SWL

- stron które sprawiają wrażenie ,że już wkrótce staną się farmą linków .

-stron wizytówek (chyba ,że opis będzie unikalny )

3. Strony z PR 4 większym lub równym są przeglądane przynajmniej raz dziennie ( nie oznacza to że są akceptowane codziennie )

Strony z PR 3 do 1 na akceptację czekają długo

Strony z PR O mają "nofaallow"

5 Ja strony do katalogu dodaje bardzo oszczędnie , ale być może ktoś z was posiada takie strony które będą pasowały do mojej koncepcji

darmowy katalog stron

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

Świetna akcja. Świetny katalog, szkoda, że strony z PR0 mają nofollow.. ;/ Zastanawiam się czy jest sens w takim wypadku dodawać, strona się rozrasta dosyć szybko którą chcę dodać..

Edit@@

Dodany wpis.. Zobaczymy co z tego będzie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności