Skocz do zawartości

Przycisk Google +1 - darmowa strona wymiany +

KrisSko

Rekomendowane odpowiedzi

Gdy sie na niej rejestrowałem było ~80 000 klików dzis już jest 145 594, brakuje mi opcji przydzielania dziennego oraz limitu no ale trudno narzedzie darmowe i popularne wiec i tak nie ma co narzekać

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Fajne, a jeszcze lepiej by było jakby się komuś chciało coś podobnego założyć, ale u nas, bardziej naturalnie by to wyglądało i w polskie linki chętniej klikam.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

no mi już każe telefonicznie potwierdzić konto Google ;) Oczywiście nie używam prywatnego do tego.

Pytanie, jak szybko Google usunie profile, ktore w jeden dzień lubią 150 stron, i tak codziennie.

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

u mnie jak za dużo poklikam na niektórych kontach wyskakuje czerwony przycisk z wykrzyknikiem

a to komunikat google

Błędy przycisku +1

Jeśli przycisk +1 jest niedostępny lub przestał działać, widoczna będzie następująca grafika:

Błąd przycisku +1 może wystąpić z rozmaitych przyczyn, w tym:

Przekroczenie czasu oczekiwania serwera: sprawdź połączenie internetowe i spróbuj odświeżyć stronę.

Zablokowany profil: jeśli Twój profil został zablokowany, rekomendowanie treści przy użyciu przycisku +1 będzie niemożliwe.

Użytkownik aplikacji: skontaktuj się z administratorem, aby sprawdzić, czy funkcja Profile Google jest włączona.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności