Skocz do zawartości

Przycisk Google +1 - darmowa strona wymiany +

KrisSko

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@up zadbaj o design. Ten nie przyciąga.

Hej

Wiem, że design nie jest, delikatnie mówiąc, powalający, ale wydaje mi się, że tego typu strony powinny nadrabiać funkcjonalnościami :)

A w temacie fukcjonalności to wrzuciliśmy dzisiaj możliwość wrzucania filmów z youtube. W ten sposób można zwiększyć licznik oglądalności filmu a z drugiej strony w łatwy sposób można zdobyć punkty na promocję swoich stron.

Zapraszam

Maciej

www.dajplus.pl

Witam

Strona www.dajplus.pl też nie jest taka zła. Tym bardziej, że cały czas dorzucamy nowe funkcjonalności. Z Nowości dodaliśmy możliwość promowania filmów na Youtube i już teraz widzę, że zostało to bardzo dobrze przyjęte ;)

Pozdrawiam

Czy Ja wiem, jak na moje doświadczenie nie nabija plusików Google a punkty pobiera.

Nie opowiadaj bajek...

Nie mam powodu, nabiłem ostatnio 100 pkt. które chciałem przekonwertować na plusiki Google, niestety nie dostałem żadnego. W dodatku pobiera się dużą liczbę pkt. za jeden klik innego usera. Moja opinia jest taka i Tobie nie musi się podobać.

Bez odzewu.

Myślenie jest kluczem do sukcesu...

Rośnie konkurencja dla FacePlusa widzę :)

Witam

Konkurencja to bardzo dobra rzecz ;) zmusza do rozwoju. Chociaż przyznam się, że nie czuję się jak konkurencja.

A przy okazji dla bywalców forum prezent. Za darmo 10 kodów promocyjnych każdy o wartości 100pkt do wykorzystania na dajplus.pl

DP.4ea687a68266d8.293047
DP.4ea687a682b0e7.691076
DP.4ea687a682e5b5.795144
DP.4ea687a6830e33.131657
DP.4ea687a6833cf6.078243
DP.4ea687a6837a13.711024
DP.4ea687a683a333.017087
DP.4ea687a683c951.956227
DP.4ea687a6840752.427205
DP.4ea687a6842f69.672222

Pozdrawiam

Maciek, dodaję stronę do Twojego systemu pkt. lecą a Mi ich nie nabija, co w tym wypadku?

Hej

Jeżeli to możliwe to oposzi dokładniej w czym jest problem (opisz za pomocą formularza kontaktowego na stronie). To wtedy sprawdzimy o co chodzi ;)

Widzę, że kupony wszystkie sam wykorzystałeś :P

Więc jak ktoś chce kupon to niech pisze na prv :)

Widzę, że kupony wszystkie sam wykorzystałeś ;)

A przy okazji dla bywalców forum prezent. Za darmo 10 kodów promocyjnych każdy o wartości 100pkt do wykorzystania na dajplus.pl

Myślałem że każdy użytkownik ma po 10 kodów. Sory.

Problem opisałem za pomocą formularza, czekam na kontakt.

Pozdrawiam.

Szczerze nie polecam strony Macieja dajplus.pl, dziś dodałem tam fanpage oraz dodałem mu ponad 1000 pkt. za które miałem dostać lajki.

Link został usunięty a pkt. odebrane.

Takim podejściem na pewno dużo zyskasz.

Ogólnie w serwisie zero ruchu, cóż i takie oszukaństwa bywają.

Pozdrawiam normalnych i uczciwych.

Szczerze nie polecam strony Macieja dajplus.pl, dziś dodałem tam fanpage oraz dodałem mu ponad 1000 pkt. za które miałem dostać lajki.

Link został usunięty a pkt. odebrane.

Takim podejściem na pewno dużo zyskasz.

Ogólnie w serwisie zero ruchu, cóż i takie oszukaństwa bywają.

Pozdrawiam normalnych i uczciwych.

Witam

Z tego co widzę po logach to punkty zostały dodane i po niedługim czasie zabrane a strona usunięta. Wszystko to robił użytkownik.

Trudno spodziewać się, że w ciągu godziny strona zdobędzie 1000 kliknięć google +1 ... a jakby tyle zdobyła to i tak google punkty zabierze.

Jeżeli są jakieś nieprawidłowości w działaniu strony to proszę o kontakt przez formularz a nie oczerniać działanie strony na forum ...

Ups... kurczaczki, nie spojrzałem w tą zakładkę. Pkt. są i adres także. Jednak ani jednego kliknięcia od paru godzin.

Macieju czytaj ze zrozumieniem pisałem o fanpage a nie Google +1.

I nie wspominaj o formularzu kontaktowym bo kilka godzin temu posłużyłem się nim i zero odzewu ze strony obsługi.

P.S. Forum jest także od wyrażania opinii :P

Pozdrawiam.

mi też zabrało wszystkie +1 nabite przez faceplus .. przydała by się opcja która blokowała by klikania na nasz +1 raz za razem w tak krótkim odstępie czasu.. najlepiej jak by ten czas przerwy mógł być zmieniany manualnie przez usera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności