Skocz do zawartości

Profesjalni pozycjonerzy:D

NetBusters Group

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

IT pamiętamy wszystkie jak Xaan się dopytywali o FV i siedziby firmy ;)

Co do filtra mogę się mylić ( a nie ja , a nie ty nie jesteśmy wyroczniami, i nie znamy algorytmu na pamięć :)), zobaczymy, ale myślę ze się załapie przynajmniej takie mam wrażenie jak rzuciłem okiem na linki. Ale to zdecydowanie malo żeby stwierdzic cos na 100%, po 2 gie nie bierzesz pod uwage ze mogą jemu pomoc w tym, życzliwi ludzie, kto kto a ty musisz coś wiedzieć na ten temat z własnego doświadczenia :D

wyciąganie brudów

jakie brudy, lokalizacja linków zatarte są tylko anchory, nie przesadzaj.

Uważam ze to żadne wyciąganie brudów, a tylko dobre rady dla młodego kolegi ( sam pisał ze lat ma mało, ale duże ambicje), i tyle żadnych wycieczek osobistych.

Każdy robił i robi błędy, na startach wszytko się zdarzało. Bezbłędny ten kto nic nie robi, ale jak na PIO się szpanuje "profesjonalnym pozycjonowaniem", to przynajmniej bzdetów na wizytówce trzeba się pozbyć, i dane firmy uzupełnić. Bo to już jakiś poziom

No tak, tylko po co te teksty, że może być filtr itp., że firma od któregoś tam roku jest itp., o tym temat jest? Chyba nie...

Swoją drogą ciekawe za co ma filtr być? Bo na pewnie nie za 1 anchor.

A nawet jakby dostał filtr to myślicie, że długo mu zajmie wejście następną do top10? :>

Dobra koniec, bo schodzimy z tematu ;)

Firma jest na 13 mijescu na fraze "pozycjonowanie", w top10 też byli.

Was nie ma w top 50 z autorem watku na czele wiec nie wiem z czego tu sie nasmiewać "profesjonalisci"...

No i co z tego? nowa domena + porządny blast z xr i już a potem lecisz w dóóóóółł;))

Co do wyciągania brudów to ja się może nie będe odżywał bo to zawsze moje brudy wyciągają:)

Chodzi o to żeby zmobilizować ludzi, Przeciecz PIO to wizytówka otwartego polskiego SEO, często profesjonalne pozycjonowanie oferują ludzie takiego poziomu wiedzy i umiejętności "graficznych" https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=16275

Co do filtra rzecz jasna ze nie za jeden anchor ja widziałem przynajmniej 4 . Temat możliwości filtra zamykamy, zobaczymy, uprzedzam ja pomagać nie będę ;)

że firma od któregoś tam roku jest i

Dostałem w swoim katalogu wpis od niego gdzie napisał "pozycjonujemy od 2009 roku, sprawdziłem, z dostępnych danych można wywnioskować ze nie. Firma działa od 2009 roku ale zajmowała się sprzątaniem budynków.

Wystarczę pisać realny stan rzeczy a nikt tobie nie wyciągnie nic, no niby jak.

Pytanie brzmi po co udawać się do takich rzeczy które bardzo łatwo możną sprawdzić? przeciecz tracisz wiarygodność w tedy całkowicie.

Może pracownicy byli wtedy w innej firmie? Nie wiem, nie wnikam. Może wtedy pozycjonowali bez firmy? Też nie wnikam. A ile masz wpisów, że jakaś firma ma najtańsze czy najlepsze pozycjonowanie? Pewnie też sporo a przecież najtańsza czy najlepsza może być tylko jedna i o to też się rzucasz? ;)

Przecież nie rzucam się, a raczej śmieje się z tego i tyle.

Oki zamykamy temat WHITEHEAD SEO.

Gosc jest ok, firma jest ok, strona jest ok i ogólnie wszytko pięknie i kolorowo jak strona taxi-katowice ;) Taksówkarza który oferuje profesjonalne pozycjonowanie. Ja ostania osoba którą miało by to wkurzać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności