Skocz do zawartości

Profesjalni pozycjonerzy:D

NetBusters Group

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
IT pamiętamy wszystkie jak Xaan się dopytywali o FV i siedziby firmy

a ja dostawałem od niego FV w tamtym czasie...

Firma z tematu zatrudnia "białogłowy", które wozi w taksówce i sprząta po upadłej konkurencji: takie nowatorskie podejście do SEO! Coś w tym śmiesznego?

:)

dymna.jpg

a co wiesiole czasy byli, non-stop testy SWL i blastow z Xrumera, Xaan miniacze stawił na sub-domenie klienta, IT nie chcial blastować domeny Xaana, teraz już takich zadym niema.

Co do taksówkaza to jeszcze niedawno nie miał pozycjonowania, ale teraz zrozumiał ze jest na silach :), ale ta zółta strona jego to naprawdę

bardzo rzucająca się w oczy.

bez kitu ale jestescie zalosni. wysmiewac sie z cudzych bledow czy tez profesji naprawde swiadczy o waszej inteligencji.na tym forum jest coraz mniej merytorycznych wiadomosci a wiekszosc postuje zeby nabijac numery albo sprzedawac stopki. seo mozna sie nauczyc na zachodnich forach bo tutaj wiekszosc 'osobistosci' postuje w stylu wiem ale nie powiem bo jestes glupi. brawo dla was wielcy znawcy seo. szkoda ze tutaj nie ma postow typu' w podziece za udzial w spolecznosci chcialbym przedstawic technike ktora swietnie spisala mi sie w serpach'. zamiast tego mamy oskarzenia, wyszydzanie i udawanie gwiazd seo. gratuluje

tony montana

przecież nikt Ci nie broni dzielić się swoją wiedzą z innymi na forum...

chyba, że o czymś nie wiem...

a jakbyś poczytał, to byś zrozumiał, co jest śmiesznego w tym temacie

ewentualnie polecam wrzucić w tłumacza G:

WHITE HEAD

bo wyłącznie taką techniką posługuje się firma, o której jest ten wątek

dymna.jpg

seo mozna sie nauczyc na zachodnich forach

to śmieszniejsze od WHITE HEAD :)

bez kitu ale jestescie zalosni

be kitu, zachodnie fora cie oczekują żeby

przedstawic technike ktora swietnie spisala mi sie w serpach

wcale PIO nie jest gorze do innych for SEO, a w niektórych aspektach jest lepsze.

Co do nowatorskich technik pozycjonowania to każdy wie ze na otwartym forum o tym sie nie gada, a dostępu do zamkniętego tony montana nikt tobie nie da, bo tam można trafić wyłącznie na zaproszenie.

Co do wschodnich aspektów for SEO to może jest trocha mniej podpieprzania jeden drugiego, z racji chyba mentalności większości użytkowników.

Niektóre potrafią i domeny rejestrować typu zgredtodziad.eu tylko z zawiści i bezradności.

Zauważyłem ze te lepsze polskie SEOcy zaczynają na zachodzie coraz więcej pracować. Przyczyn wiele, ale wikszoc to brak jakich kol-wiek zasad biznesowych, i etycznych :)

bez kitu ale jestescie zalosni. wysmiewac sie z cudzych bledow czy tez profesji naprawde swiadczy o waszej inteligencji.na tym forum jest coraz mniej merytorycznych wiadomosci a wiekszosc postuje zeby nabijac numery albo sprzedawac stopki. seo mozna sie nauczyc na zachodnich forach bo tutaj wiekszosc 'osobistosci' postuje w stylu wiem ale nie powiem bo jestes glupi. brawo dla was wielcy znawcy seo. szkoda ze tutaj nie ma postow typu' w podziece za udzial w spolecznosci chcialbym przedstawic technike ktora swietnie spisala mi sie w serpach'. zamiast tego mamy oskarzenia, wyszydzanie i udawanie gwiazd seo. gratuluje

Sam ścigam za cytowanie w całości. Tym razem jednak chcę utrwalić tę wypowiedź i dopisać pod nią:

Bez kitu autorze ! Nie wiesz o czym bredzisz!

Jeśli zaś wiesz o czym bredzisz to podziel się z nami proszę "technike ktora swietnie spisala mi sie w serpach" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności