Skocz do zawartości

[Sprzedam] Linki pozycjonujące - 4 domeny

Bartfm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam do zaoferowania umieszczenie linków pozycjonujących na 4 domenach w atrakcyjnej cenie!

PR3 + PR 3 + PR 3 + PR 1

Na dwóch z nich (2 x PR 3) pozycjonowanie może być połączone z reklamą, gdyż linki mogą zostać umieszczone nie u dołu, a w środku strony! Strony są odwiedzane przez Internautów, a klikanie w linki pozycjonujące spowoduje nie tylko odwiedzenie strony, ale także może być dodatkowo pomocne w pozycjonowaniu strony.

Efekty umieszczenia linku pozycjonującego na stronach o łącznej sumie PR 10 może dać silny efekt wzmacniający stronę.

Silne domeny:

1 x PR 3 - 4 lata w Internecie

2 x PR 3 - 2 lata w Internecie (jedna z nich posiadała PR4, ale niestety spadła, gdy ranking wzrośnie, mogę poinformować mailowo)

1 x PR 1 - zarejestrowana 3 miesiące temu (szybko rozwijająca się, jeśli ranking wzrośnie, mogę poinformować mailowo)

Domeny posiadają mało linków wychodzących

Długość linka może wynieść 30 znaków

Strony są bardzo zadbane i posiadają unikalną treść: dwie z nich (na których mogę umieścić link na środku strony) posiadają czołowe pozycje w Google po wpisaniu kluczowych dla ich treści fraz, posiadają unikalną treść i tematykę.

Cena: tylko 70 zł za miesiąc

80 zł z pogrubieniem

90 zł link otoczony słowami kluczowymi

100 zł - wszystko razem, co może przynieść najlepsze i najszybsze rezultaty dla pozycjonowanej strony

Cena za trzeci miesiąc 30% taniej!

Na specjalną prośbę kupującego, linki mogą być umieszczane stopniowo na różnych stronach.

Ponadto mogę informować na bieżąco o zmianach wartości PR pozycjonowanej strony.

Oferta godna polecenia! ;)

Osoby zainteresowane silnym efektem pozycjonującym, proszę o kontakt pozycjonowanie[małpa]strona.home.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności