Skocz do zawartości

Opis strony

momo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jako, iż jest tutaj dużo właścicieli katalogów, mam takie pytanie odnośnie opisu strony. Chciałbym poprawić jakość swoich wpisów i dlatego chciałem się dowiedzieć co mogę uczynić aby opis był poprawny.

1. Trzeba użyć kilku słów kluczowych.

2. Forma opisu "my produkujemy" czy "firma produkuje"?

3. Jak opisywać strony np.: "W dobie internetu wielu ludzi korzysta z portali społecznościowych taki jak nasz i nie ma co do tego wątpliwość, ponieważ lubimy dzielić się swoimi przeżyciami. Zapraszamy!" czy "Portal społecznościowy na którym jest możliwość dzielenia się swoimi przeżyciami. Na portalu również znaleźć można..."

Dziękuję.

1. Opis ma być zachęcający. Postaw się po stronie klienta i co byś chciał przeczytać? Takie opisy wstawiaj... Słowa kluczowe w opisie jak najbardziej mile widziane.

2. Moim zdaniem grzeczniej wygląda "zajmujemy się produkcją ..."

3. A co to za różnica? Ilość wejść na stronę z katalogów jest tak mała, że nie będzie odgrywało to jakoś większej roli. Im więcej unikatowych opisów, tym lepiej dla strony, wpisy szybciej wlatują w indeks i w większości przypadków trzymają się twardo w nim...

multikomto

Czyli forma opisu osobowa czy bezosobowa nie ma znaczenia dla moderatorów jak i dla googla?

A odnośnie 3 chodziło mi oto który rodzaj opisów jest lepiej akceptowany przez moderatorów, opisujący ogólnie czy też szczegółowiej o samej stronie, ale ważniejsze jest coby był unikatowy. Yhym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności