Skocz do zawartości

Kolejna kancelaria w której jakis marny adwokacik myśli, że wymyślił super plan

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mój znajomy w zeszłym roku się ułożył chyba na 6 stówek.

Jest to normalna akcja kancelarii chcącej dorobić :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

może to będzie lamerskie pytanie.. ale nie do końca rozumiem.. jak ktoś kto nie jest klientem sklepu, może pozwać sklep za klauzule niedozwolone? chyba, ze zupełnie nie ogarnąłem tematu, że o to chodzi..to sory..ale jednym okiem zerkam :D

tak może za to pozwać :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

w takim razie nic tylko siadać i przeglądać regulaminy sklepów, zebrać kilka i do prawnika tak? po co etat.. sklepów jest multum, a nie muszą być tylko sklepy..to jakiś absurd.. rozumiem, jakby chociaż dokonała ta osoba zakupu w takim sklepie..nawet jakby była super zadowolona.. ale uznałaby, że niniejszym zakupem zgodziła się na regulamin z taką klauzula z czym sie nie zgadza: ]

I to się nazywa spam !! Kilka tysięcy maili przyniesie mu ładną kasę.... - mam nadzieję, że tylko w jego marzeniach, a tak naprawdę to sąd znajdzie rozwiązanie na takiego 'konsumenta'.

Dodatkowo myślę, że na te kilka tysięcy pozwów znajdzie się kilku 'ciekawych' ludzi co wytłumaczą mu co i jak 'po swojemu' - że życie to nie film.... Gość jest bardzo odważny.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

dokłądnie - wszystko jest OK i zgodne z prawem. Bardzo wiele portali turystycznych, hoteli, SPA, sanatoriów ma takie same zapisy. Jak szukałem wczasów to nie było wyjątków - wszystkie reg'i były niezgodne z UOKIKową bazą.

Na tym można by było interes zrobić w ten sposób...

Tworzymy portal do tworzenia regulaminu.

Klient wybiera sobie z listy klauzury które się mu przydadzą oczywiście wszystko dokładnie opisane i wytłumaczone dla laika.

Potem umieszcza po prostu odpowiedni kod na swojej stronie i regulamin jest automatycznie pobierany z naszego serwisu.

Jak w prawie się coś zmieni to automatycznie regulamin zostanie poprawiony.

Za taką opiekę można by wziąć jakieś 100 zł za rok.

To żeście mnie na noc zestresowali. Wyczyściłem regulaminy - miałem dwa wpisy - o sądzie właściwym dla siedziby sklepu oraz o tym, że nowy regulamin obowiązuje od momentu opublikowania...

Czy jest ktoś na forum, kto może sprawdzić czego brakuje lub co powinno jeszcze być w regulaminach?

Druga sprawa [mały OT] - a jak ktoś sprzedaje kosmetyki przez sieć to jak jest z reklamacją?

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności