Skocz do zawartości

Po jakim czasie indeksują się linki w katalogach?

warek44

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Dodaję systematycznie po ok. 10-15 katalogów dziennie.

Moja strona była na 3 stronie, jednak spadła o kilka stron w dół. Domena ma tydzień.

Drugie pytanie - orientujecie się po jakim czasie indeksowane są wpisy dodania naszej strony do katalogów?

Najpierw spytam, czy nie dziala u Ciebie funkcja "szukaj"? Bo wiele na ten temat by?o ju? pisane...

- indeksacja czasem po chwili, czasem dluzej, czasem wcale.

- ma na to wplyw jakosc katalogu, jakosc wpisu, Twoje dzialanie (lub jego brak): dopalanie i pingowanie

Jakbys poszukal, to znajdziesz wiele odpowiedzi na pytania, ktore zadajesz.

No i najwazniejsze:

W pozycjonowaniu najwazniejsza jest cierpliwosc...

dymna.jpg

W większości bez pomocy z zewnątrz nie indeksują się wcale.... W dodatku dotyczy to również topowych katalogów, tak polecanych na każdym kroku na tym forum. Po prostu musisz robić sobie listę, zbierać kody do podlinkowania i dodatkowo linkować wpisy. Paranoja ale co zrobić... :)

Dzięki panowie.

Moja strona jest na 3 frazy na trzeciej stronie, jednak na czwartą która ma najmniej wyszukiwań - 250tyś jest na 9 stronie. Nie wiem czym jest to spowodowane.

Tytuł, opis, strona jest stworzona pod te 4 frazy.

A podlinkować mogę na mojej stronie? Tzn wklejać te linki z katalgów do moich tematów a potem jak strona wejdzie wyżej to wtedy usunąć? Czy w jaki sposób linkować?

Drugie pytanie - orientujecie się po jakim czasie indeksowane są wpisy dodania naszej strony do katalogów?
Kilka minut, godzin, dni, a czasami WCALE :(

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności