Skocz do zawartości

Cóż to takiego? filtr?

7com

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od wczoraj zaobserwowałem bardzo dziwną sprawę. Mianowicie w wynikach wyszukiwania na pierwszej pozycji na frazę np. "filmy online 7com" znajduje się url "www.carrier.com.pl/linki_r.php" ale z moim titlem oraz description. Klikając przenosi na moją stronę lecz właśnie z tym url-em.

Wcześniej wszystko było w porządku.

Oczywiście wypadłem na wszystkie frazy strony głównej i niektóre frazy podstron (filmów). Czy spotkaliście się wcześniej z taką sytuacją ? Jakieś rady? Pozdrawiam

Sprawdź plik .htaccess czy nie masz jakiś wrzutek. Jeżeli nie to skontaktuj się z kimś odpowiedzialnym za stronę www.carrier.com.pl i zwróć uwagę, że na www.carrier.com.pl/linki_r.php ciągną treść z Twojej strony.

Choć to w sumie raczej niemożliwe aby przez to spaść. Jakąś karę mogłeś dostać niezależnie od tego www.carrier.com.pl/linki_r.php tylko po prostu wypłynęło na wierzch i zwróciłeś uwagę bo Twój poleciał w kosmos.

Google czyści ostatnio mocno wszelkie warezy, szukarki torentów i wszystko co pirackie lub pośredniczy w piractwie. Zarówno bany w wynikach a wydawcy Adsense otrzymują ostrzeżenia już za samo linkowanie do stron naruszających prawa autorskie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności