Skocz do zawartości

Polska Wersja wymiany +1

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy tak liczyć nie będzie, to nie jestem pewien, bo śmiem twierdzić, że jednak nieco się liczy. Mam sobie założony Social Bookmark od dłuższego czasu, indeksacja zatrzymała się na poziomie 1900, i nie ruszała przez bardzo długi czas, poklikałem z paru IP, na różnych kontach, razem coś 1000+ od Google i co, po 2 dniach indeks skoczył na poziom 2200, niby nie wiele, ale jednak coś, pytanie czy to zbieg okoliczności, czy jednak miało to związek z G+1?

Nie ma i nie będzie, google nie jest głupie żeby zadawało sobie strzał w stopę załatwiając sobie dodatkową robotę z walką nieuczciwego pozyskiwania G+ ale na miejscu G sugerowałbym tego typu posunięcie żeby bardziej rozchulać G+ i możliwe, że właśnie tak będzie ...

PS. Ciekawe czy ktoś odpowie jak to jest z tą aktualizacją statów FB ...

; ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności