Skocz do zawartości

Polska Wersja wymiany +1

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zarejestrowalem sie i zarobilem 20 monet;) A teraz pytanie: jaki jest adres tego zagranicznego serwisu dotyczącego wymiany tymi lajkami google?

EDIT: ok, juz mam;)

adres tego zagranicznego serwisu masz mojej stopce i jest juz tam sporo polskich domen a w piątek jak zerkałem na statystyki online to userów było najwięcej z naszego regionu

To moze teraz moja opinia od add-point:

- primo no jakas podstawowa grafika by sie nadała

- ustawienie limitu przyrostu dziennych plusów dla danej strony

- przy rejestracji podawać jeszcze region Polski i zeby była możliwość otrzymania plusów tylko z danego regionu

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Zapraszam na stronę 24plusone.com - na której można bez jakichkolwiek opłat wymienić się punktami Google +1 między polskimi użytkownikami. Nowe rozwiązania, szereg innowacyjnych możliwości. Zarejestruj się i zdobywaj punkty linkując do sprawdzonych stron.

Wymiana FB like, linków na Twitterze i wiele innych to tylko część rozwiązań które będzie oferowała aplikacja.

24plus.png

Moze napisz co teraz ma, ilu ma userów,ile domen, jakie opcje ...

W 10 minut od startu ma 15 userów, 30 domen.

Aktualnie można plusikować tylko i wyłącznie PL użytkowników o co chyba chodziło.

Za kilka minut zostanie wprowadzony limit dzienny dla domeny. Każdy użytkownik będzie mógł dla każdej swojej strony ustawić dzienny przyrost linków. Chodzi o to że mając 100 punktów zdobytych jednego dnia, możemy rozłożyć sobie te punkty na 20 dni zdobywając w każdym z nich po 5 punktów. Chodzi o naturalny przyrost plusików.

Podobnie sprawa wygląda z linkami - 100 linków zdobytych dziennie, a potem nic na pewno nie wpłynie zbyt korzystnie. Patrząc w przód wiem, iż wkrótce Google może zająć się stronami, które zdobywają plusiki w nienaturalny sposób i zamiast prezentować je wyżej w wynikach wyszukiwania - ukarze je. Użytkownicy systemu 24plusone.com są przed tym całkowicie zabezpieczeni. Nie chce tworzyć kolejnego automatu śmietnika.

A ten ONET.PL to pewnie sprawa testerów z konkurencyjnej witryny:D

Moze napisz co teraz ma, ilu ma userów,ile domen, jakie opcje ...

Za kilka minut zostanie wprowadzony limit dzienny dla domeny. Każdy użytkownik będzie mógł dla każdej swojej strony ustawić dzienny przyrost linków. Chodzi o to że mając 100 punktów zdobytych jednego dnia, możemy rozłożyć sobie te punkty na 20 dni zdobywając w każdym z nich po 5 punktów. Chodzi o naturalny przyrost plusików.

A ten ONET.PL to pewnie sprawa testerów z konkurencyjnej witryny:D

Punkty są wymieniane 1=1, czy jest inny przelicznik? Bo albo jest jakieś opóźnienie albo to taka sam ściema jak z add point net.

Punkty zdobyte (10) po kilku minutach wyzerowane a z czterech stron dodanych tylko 2 zdobyły po jednym punkcie.

Punkty są wymienne 1 = 1. Nie ma żadnej ściemy. Sam zauważyłem, że Googla niekiedy aktualizuje licznik plusików z opóźnieniem, zazwyczaj po północy lub do 9:00 następnego dnia. Testowałem to na na zagranicznej maszynce do wymiany plusików. Dnia kiedy dodawałem plusiki zdobyłem 83 punkty +1 dla strony - trochę to było mało, bo wydawało mi się że klików było więcej, ale następnego dnia licznik dla strony wskazał 183 plusiki i wszystko było OK. Proszę więc nie wypowiadać się negatywnie i opowiadać historię o jakimś oszustwie.

Mirek pokrowiec jeżeli punkty (10) wyzerowały się to znaczy, że na 100% taka sama liczba plusików przybędzie na Twoje strony. Bez obaw. Walczę ze spamem, oszustwem i kombinatorstwem i na pewno nie będzie żadnych przekłamań.

Jeżeli chodzi o ubywanie punktów to aktualny ich stan odzwierciedla liczbę kliknięć +1 przez innych użytkowników. Przykładowo jeżeli miałeś 10 punktów a masz 7 to znaczy że 3 osoby kliknęły już 3 razy +1 dla Twoich stron.

Mirek pokrowiec jeżeli punkty (10) wyzerowały się to znaczy, że na 100% taka sama liczba plusików przybędzie na Twoje strony. Bez obaw. Walczę ze spamem, oszustwem i kombinatorstwem i na pewno nie będzie żadnych przekłamań.

Jeżeli chodzi o ubywanie punktów to aktualny ich stan odzwierciedla liczbę kliknięć +1 przez innych użytkowników. Przykładowo jeżeli miałeś 10 punktów a masz 7 to znaczy że 3 osoby kliknęły już 3 razy +1 dla Twoich stron.

Akurat kilka stron u mnie ma mało +1 i łatwo to weryfikować. Nie mówię że u Ciebie będzie tak jak na dwóch stronach z wątku. Ale trochę czasu straciłem i trochę się na klikałem na nich bez żadnego efektu. Wszystko sprawdzałem po kilku dniach i była wielka ściema. Ja klikałem po kilkadziesiąt stron a u mnie pojawiały się jeden dwa plusy.

Na razie poklikam sobie a efekty sprawdzimy za kilka dni :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności