Skocz do zawartości

Czy stawienie easydir/webmini na subdomenach pod SWL

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Prowadzę bloga na domenie głównej, a na subdomenach chciałbym postawić kilka np. katalogów easydir/webmni itp. które możliwe, że podepnę pod np. gotlinka bądź wykorzystam do linkowania precla.

Czy takie rozwiązanie, szczególnie z SWLem nie zaszkodzi głównej domenie? Ewentualnie mogę przekierować subdomenę na inny IP

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Czyli bez SWLa na swoje potrzeby, żeby podlinkować swoje np. precle czy inne strony, mogę spokojnie stawiać tego typu katalogi itp. na subdomenach wartościowych domen?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

jak postawisz jeden to nic sie nie stanie nawet z podpieta rotacja

jak postawisz 10 to bana mozesz czasem dostac zanim woogle podepniesz swla

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

To może podepnę Seomatika albo LinkME? stałe SWLe

Tylko, że mam taką domenę .pl, na subdomenie której warto byłoby postawić katalog stron. Nazwa by pasowała. Więc może postawię katalog stron ale nie będę go podpinać do żadnego systemu wymiany linków, ewentualnie dwa katalogi stron bo jedne z myślinkiem a drugi bez w nazwie i będę je wykorzystywał do linkowania własnych stron. Mogę też przekierować subdomeny na inny IP. Bezpieczniej już się nie da. Mogę jedynie zrezygnować w ogóle z używania subdomen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności