Skocz do zawartości

Jakie parametry dla HTML?

Rekomendowane odpowiedzi

matrus2 - nie rozumiem Twojego pytania..

Ventrue i Kukis dzięki za odpowiedź, mam jeszcze pytanie, jeden plik html waży około 500 KB, plik ten posiada tylko 3 divy (menu, miejsce na treść i stopkę), czy jego wagę należało by zmniejszyć - skrócić opisy?

Treści się nie tykaj... ewentualnie przenieś na inne podstrony, jeżeli ta podstrona zajmuje powyżej 5 kartek A4. :)

Jakbyś mógł to prześlij mi na PW linka to sobie zobaczę co tam masz.

Stronkę mam jeszcze na lokalu, mówisz, by podzielić tekst na dodatkowe podstrony.

Czy treść mam podzielić tak, by każda z podstron miała po 100 KB, czy jeszcze mniej?

Czy link do tych podstron może wyglądać np. tak.

www.strona.pl/opis.html

www.strona.pl/opis_1.html

www.strona.pl/opis_2.html

itd...

Zbadałem sprawę. :rotfl:

Kolega kupił na allegro sparsowaną listę z jakiegoś forum opartego na SMF. Po przeklejeniu do Libreoffica ten dokument miał 99 stron a4 (czcionką 12).

To coś należy do kategorii "Google to zaindeksuje i będziesz w top10" - to lekkiej analizie zawartości - co drugie słowo to 'anal' 'sex girlfriend', 'love online', 'viewtopic', 'Powered by SMF 2 0 RC1 ' lub 'forum'.

Co prawda autor wierzy w jej nadzwyczajne właściwości, ale to na pewno nie była zasługa tego. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności