Skocz do zawartości

Jak to jest z tym zapleczem?

mati999

Rekomendowane odpowiedzi

Podlinkowałem zaplecze. Mam z 10 tekstów na nim, + kilkanaście tagów. Razem wychodzi kilkadziesiąc podstron.

Zaplecze (czyt. 1 strona) ma: 2,500 linków.

1.Rozumiem że teraz należy w każdym artykule wstawić link do pozycjonowanej strony?

2.A co jakby wstawić link w menu do pozycjowanej strony, zamiast w artykułach?

3.Jak w artykule mam 3 frazy, to w każdą fraze wstawić link? czy tylko 1 link na 1 artykuł?

4.Jak dodaje wpis do katalogu to moge w tekscie dac link do zaplecza? Czy moge ale tak sie nei robi? Czy nie mozna? Czy cos innego ?

5.Jak dodaje wpis do katalogu i moge umiescic 2 linki w opisie, to umieszczac 2 do pozycjonowanej domeny strony głównej? (nie chodzi mi o podstrony, tylko 2 do głównej)

1. Możesz ale nie musisz...

2. Wstawiając link w menu masz link site wide, a a artykule masz link tylko z podstrony

3. Im więcej linków tym mniejsza moc przekazywana. Dodanie 3 linków do tej samej domeny nic nie pomoże, gdyż zindeksowany zostanie tylko pierwszy, a na pozostałe zostanie podzielona moc jaką możesz zdobyć...

4. Możesz dodawać, ale mało moderatorów będzie akceptowało takie wpisy...

5. Tylko pierwszy link będzie się liczył, a pozostałe zostaną pominięte (tytuł też jest linkiem np. w seokatalogach)...

multikomto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności