Skocz do zawartości

Dziwna sytuacja? Ah te SEO

warek44

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam do was pytanie.

Moje strona wpisując tagi - tibia ip changer Około 491,000 wyników (0,06 s) raz na pierwszej stronie raz na drugiej, i tak co 30min zmiana, orientujecie się czym to jest związane?

Oraz np. jak wpiszę fraże ip changer tibia - to już nie mogę się znaleźć, to jest jakaś wielka różnica? Przeciez tylko jedna litera jest przestawiona .. ?

Na początku możesz mieć bonus od G jeśli to świeża strona, poczekaj około tygodnia do dwóch, wtedy się okaże które miejsce rzeczywiście będzie miała. Nie zwalniaj z pozycjonowaniem, bo może się okazać że z top10 skoczy na np 5 stronę - aczkolwiek nie powinna, bo ta fraza jest raczej łatwa (491tys wyników)

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

A bonus od google przysługuje każdej nowej stronie ?

Wątpie żebym miał taki bonus, bez dodawania do katalogów strony nie można było wgl znaleźć w google a była zindeksowana.

Stronę mam już w ok. 50-60katalogach, i tam z 10 strony np. awansowała na 1,2 czy 3 stronę. I to nie że z 10 skoczyła w jeden dzień na pierwszą, tylko pokolei leciała.. Także wątpie żeby mi taki bonus przysługiwał

Wątpie żebym miał taki bonus, bez dodawania do katalogów strony nie można było wgl znaleźć w google a była zindeksowana.

Bonus działa na takiej zasadzie, że wystarczy trochę linków do świeżej domeny, a ta ładnie pnie się do góry. Normalnym jest to, że jeśli nie dodałeś żadnego przychodzącego to nie znalazłeś jej w wynikach wyszukiwania.

Stronę mam już w ok. 50-60katalogach, i tam z 10 strony np. awansowała na 1,2 czy 3 stronę. I to nie że z 10 skoczyła w jeden dzień na pierwszą, tylko pokolei leciała.. Także wątpie żeby mi taki bonus przysługiwał

Bonus to nie TOP'y za darmo. Świeżą stronę pozycjonuje się łatwiej niż za miesiąc, dwa i dalej - to wszystko.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Od razu 15 wpisów dziennie dla świeżej domeny? Dobry jesteś... jak uda ci się i nie dostaniesz filtra za kilka dni, a nawet tydzień dwa to super... Teoretycznie każda strona dostanie bonus który po jakimś czasie jest zabierany przez Google i zaczyna się prawdziwe pozycjonowanie z konkurencją...

Ps. jak chcesz to napisz 2 artykuły (każdy po minimum 1500 znaków i koniecznie o tym narzędziu, bocie czy co to jest) o tym ip changer, a dam ci bardzo mocnego linka i na dodatek bardzo mocno podlinkowanego (umieszczę wpis na moim płatnym preclu i podlinkuje ci go mocno)...

multikomto

Panowie.

No zaczynałem od minimum 5-10 dziennie, były dwa dni że po 15 dawałem, jednak od wczoraj po 10 daje do płatnych katalogów.

Blastowiec dzięki wielkie ! Napewno skorzystam - wyślę Ci PW.

A i.. wyniki zawsze sprawdzam jak jestem wylogowany z google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności