Skocz do zawartości

Witam serdecznie wszystkich Forumowiczow

Timba

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Na imie mam bartek i bardzo sie ciesze,ze znalazlem to forum.

Przepraszam z gory za brak Polskich znakow ale mieszkam w Anglii i na codzien korzystam z angielskiego ukladu klawiatury.

Moje zainteresowanie SEO wynika z tego,ze planuje w przeciagu nastepnych kilkunastu dni otworzyc sklep internetowy i przez nastepne kilkanascie miesiecy (lat?) pracowac nad jego pozycjonowaniem.

Szczerze licze na kazda pomoc ze strony kazdego forumowicza,gdyz moja wiedza na ten temat jest nikla.

Jedyne doswiadczenie z pozycjonowaniem posiadam ze sprzedazy na ebay-u ,gdyz serwis ten wymage troche wiedzy na temat dobrego dobrania slow kluczowych aby byc wysoko pozycjonowanym wsrod konkurencji.

Na chwile obecna zaglebiam sie w tematy na forum i licze na pomoc w razie problemow ze zrozumieniem jakiegos zagadnienia (a raczej bedzie ich duzo,jak przypuszczam)

Pozdrawiam serdecznie

No pozycjonowanie sklepu w angielskim Google to wyższa szkoła jazdy ale życzę Ci powodzenia :)

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

No pozycjonowanie sklepu w angielskim Google to wyższa szkoła jazdy ale życzę Ci powodzenia :D

Wiem,ze angielskie google jest bardzo geste ale mysle ,ze cierpliwoscia mozna wszystko.

Tak samo jak z ebay-em (ktory w wyszukiwaniu przedmiotow dziala podobnie do google),a jednak udalo mi sie dosyc szybko dotrzec na szczyty i to nie przypadek,bo utrzymuje sie na pierwszych miejscach od roku wsrod 10.000-cznej konkurencji.

Po przeczytaniu kilkunastu postow jestem troche przerazony,ale coz,lubie wyzwania no i z tego sie utrzymuje.

Moje aukcje (zrobione w html) sa rowniez dobrze widoczne przy wyszukiwaniu w google (kilka nawet na pierwszej stronie),wiec mysle,ze bede to mogl jakos wykorzystac.

No i oczywiscie naprawde duza baza klientow (w wiekszosci stalych) co,mysle,pomoze przy stworzeniu naturalnego ruchu w sklepie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności