Skocz do zawartości

"polubię" towja stronę na FB o ile "polubisz" moje

rafaco

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiałem się gdzie to umieścić i tu mi najbardziej pasuje...

Generalnie chodzi o to że chciałem dodać sobie zakładkę z Facebooka ale jako że zakładka jest nowa to nic tam nie ma i... jak jest mało to głupio wygląda i nie ma co wystawiać a żeby było więcej to trzeba tą bidę najpierw gdzieś opublikować:-)

Chętnie więc polubię twoja stronę/strony ale bądź tak miły polubić moje biedaki...

Rusztowania

Rusztowania przejezdne

Rusztowania plettac

Napisz tylko ktoś ty i napisz co mam polubić. Jak nie masz strony do "polubienia" polub moje Charytatywnie:-)

------------------------------------

Zastanawiałem się gdzie to umieścić i tu mi najbardziej pasuje...

Napisz tylko ktoś ty i napisz co mam polubić. Jak nie masz strony do "polubienia" polub moje Charytatywnie:-)

To masz moją bidę ze stopki.

Jak masz takie kompleksy to kup znajomych na allegro jak cała moja konkurencja :P

A tak na marginesie to nie ten dział :)

twoja bida polubiana:-)

Nie tyle kompleksy tylko chodzi o to żeby wystartować. Chciałbym ten moduł w Facebooka opublikować na pierwszej stronie - wtedy może sam zacznie zbierać wpisy - ale potrzebowałbym tam mieć więcej niż... 8 "lubiaczy"

Dzięki za twój głosik - dodałem twoja, plus dalm ci "plus 1" z google.

r.

Koledzy wydaje mi się że przede wszystkim warto założyć sobie profesjonalną stronę na fejsie. Oferty mojej firmy wskakują tam na tzw tablicę i bardzo pozytywnie wpływa to na ich pozycjonowanie gdyż każda oferta przekierowuje poprzez anchor do danej oferty na moim serwisie. Warto także założyć sobie "like" na swojej stronie bo nikomu nie chce się szukać firmy na fb.

pozdrawiam

Koledzy wydaje mi się że przede wszystkim warto założyć sobie profesjonalną stronę na fejsie. Oferty mojej firmy wskakują tam na tzw tablicę i bardzo pozytywnie wpływa to na ich pozycjonowanie gdyż każda oferta przekierowuje poprzez anchor do danej oferty na moim serwisie. Warto także założyć sobie "like" na swojej stronie bo nikomu nie chce się szukać firmy na fb.

pozdrawiam

Masz 100% rację. Problem jest zawsze ten sam - czas. Ja i tak chodzę spać o 2 w nocy i wstaje o 6 rano. Moja kobieta chce się wyprowadzić bo "cały czas siedzę przed komputerem". Mam w planie rozwijać te stronki na FB - właśnie dlatego chcę umieść to na froncie stron.

Byłem na profilu "Pomorskiej Giełdy Nieruchomości" rzeczywiście fajnie masz to zorganizowane:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności