Skocz do zawartości

Ustawienia CRONA na serwerze IONIC

kerado28

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze chcesz to ustawiać z poziomu panelu np DA, cPanel, po drugie od takicg spraw jest

A ) Bok hostingu;

:) Wyszukiwarka google która zwróci setki stron SERP z odpowiedzią na twoje pytanie;

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Owszem w wyszukiwarkach google jest trochę odpowiedzi, ale mi chodziło konkretnie o serwer IONIC,
Tak na przyszłość jak chcesz uzyskać konkretną odpowiedź zadawaj sprecyzowane pytania, bo lakoniczna informacja o firmie nie wystarcza gdyż jak już pisałem inaczej "będzie się ustawiać" mając tylko konto hostingowe np z panelem DA, inaczej z cPanelem, a jeszcze inaczej bez panelu np VPS, dedyk :) .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ze strony ionica:

Nie pozwalamy na aplikacje: adder, publiker itp.

Tutaj masz podane gotowce komend do crona: https://tosiek.pl/accesek-blokowanie-spam-r...sta-adresow-ip/

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności