Skocz do zawartości

Jak skutecznie wyróżnić słowo kluczowe?

Drapeta

Rekomendowane odpowiedzi

Hey! Mam 3 słowa kluczowe, które chcę wypozycjonować. Jedno umieściłem w tytule strony i tu jest pięknie. Wszystko CACY. Drugie umieściłem gdzieś w treści - to jest forum i umieściłem je w tytule kategorii, a trzecie umieściłem w kategorii działu. To wszystko jest widoczne na pierwszej stronie.

Pokażę jak jest zagnieżdżone 2 słowo kluczowe:

<div>

<div>

<h1>

<span>

<a href>Drugie keyword</a>

</span>

</h1>

</div>

</div>

3 słowo kluczowe jest tak zagnieżdżone:

<td>

<div>

<a href>Trzecie keyword</a>

</div>

</td>

Takie zagnieżdżenie nie przeszkadza? Czy jest OK? Czy coś lepiej poprawić? Tu może być trudno o poprawki, bo wszystkie działy i kategorie są wg tych zasad.

I drugi problem... Wszystkie 3 keyword składają się z 2 wyrazów, z czego jeden jest wspólny - na przykład:

Piłka nożna

Piłka wodna

Piłka ręczna

Czy z tym nie będzie problemu? Proszę o pomoc, na pewno ślicznie dziękuję i podziękuję buttonem. DZIĘKI!

I drugi problem... Wszystkie 3 keyword składają się z 2 wyrazów, z czego jeden jest wspólny - na przykład:

Dlaczego miałby to być problem? W sumie nawet powinno się łatwiej pozycjonować jak słowa kluczowe są podobne - takie moje odczucie.

Co do wyróżnień, masz bardzo dużo opcji: h1, h2, h3 (...), strong, em, b.

Wyjątkowa i profesjonalna fotografia ślubna Legnica oraz mój świeżutki blog fotograficzny. Amatorze, czeka na ciebie darmowy kurs fotografii cyfrowej online!

Dlaczego miałby to być problem? W sumie nawet powinno się łatwiej pozycjonować jak słowa kluczowe są podobne - takie moje odczucie.

Co do wyróżnień, masz bardzo dużo opcji: h1, h2, h3 (...), strong, em, b.

A czy nie będzie uznawać za spam, jeśli będzie zbyt wiele podobnych słów kluczowych? I czy to zagnieżdżenie jakie mam, czy nie jest zbyt skomplikowane dla keyword 2 i keyword 3? DZIĘKI :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności