Skocz do zawartości

Indeksujące się wpisy

barti4

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wam:) Dodałem moja stronkę dielu katalogów, ale nadal mam mam linków zwrotnych do witryny. Czytam co nie co forum i dowiedziałem się o pingowaniu itp Teraz mam pytanie: jak skutecznie zwiększyć i czym wpisy do katalogów, żeby wpłynęly na pozycję witryny, czyli żeby zostaly zaindeksowane.

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

Najpierw naucz się pisać poprawnie w języku polskim (język trudny ale do opanowania) ,a później możesz zacząć linkować wpisy w katalogach z systemów wymiany linków (np. e-weblink.com) i pingował co jakiś czas (1-2 tygodnie) np. ze strony pingomatic.com lub podobnych.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Obligatoryjnie unikaj swl-i... Jest to sztuczne przekazywanie mocy. Lepiej postaraj się o linki stałe, gdyż w perspektywie czasu lepiej na tym wyjdziesz...

autorowi chodzi tylko o zindeksowanie.

już bardziej opłaca się dodać do paru katalogów więcej i nie płacić za te linki stałe.

A ja nie mam linków w sygnaturce :)

@Seen88 - he specjalista się znalazł :D

Lepiej postaraj się o linki stałe, gdyż w perspektywie czasu lepiej na tym wyjdziesz...

A właściciele katalogów w szczególności.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

A właściciele katalogów w szczególności

cóż... polska natura... niezupełnie masz rację, bo link, który nabiera mocy z większą siłą pcha stronę pozycjonowaną do góry (zasada piramidy). Jak go nie stać, żeby mieć swoje zaplecze, które by linkował z katalogów, a wpisy by blastował którymkolwiek z narzędzi, to opcja linkowania wpisów linkami stałymi jest jak najbardziej z czasem skuteczna.

lepiej tworzyć strony oparte np. na wordpressie

można, ale czy lepiej, to nie wiem (ja jestem za leniwy na takie rozwiązanie i linkuję wpisy blastem).

Nawet linki stałe podlikowujące wpisy będą lepsze niż swl

nie przesadzaj. Miałem nadzieję, że wojna SWL kontra blasty już się skończyła...

obie metody są prawidłowe i skuteczne. Kwestia oceny kosztów i zysków z każdej z tych metod.

a najlepiej wszystkie metody na raz :D

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności