Skocz do zawartości

2 nowe tematyczne na Arfooo

fanta001

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dzisiaj postawiłem 2 tematyczne katalogi na skrypcie Afrooo. Skrypt poznałem dzisiaj w nocy więc może być trochę niedociągnięć, które bardzo proszę aby zgłaszać. Zdaję sobie sprawy że nie mają w tej chwili wartości SEO, bo ledwo się zaindeksowały.

Mimo to postanowiłem je zaprezentować, a linkowanie od dzisiaj już się zaczęło.

Kobiecy Katalog Stron - chyba sprawa jest jasna :)

Katalog Stron Warmii i Mazur - tutaj również kryteria dość proste ;)

Jeżeli:

- coś jest nie tak jak powinno być

- brakuje kategorii

- brakuje podkategorii

Proszę zgłaszać w tym poście.

Jakie są wymagania:

- opisy mogą być z mieszarek ale muszą być: sensowne, dotyczyć danej strony. Niegramatyczne i z błędami - literówki, ortografy - out.

- minimalna długość opisu: 350, maksymalna: 600

- tylko wartościowe strony - sądzę że każdy tutaj wie co to oznacza ;) wszelkie inne będą po prostu odrzucane.

Ja ze swojej strony gwarantuję:

- linkowanie ponieważ chcę zrobić 2 porządne tematyczne katalogi, mam nadzieję że Afrooo się do tego nada :)

- moderacja maksymalnie co drugi dzień, ale najczęściej codziennie

- zmieni się jeszcze troszkę wygląd graficzny ale nie będą to jakieś drastyczne zmiany

- katalog darmowy do końca roku 2011.

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności