Skocz do zawartości

Wymiana "Lubię to" na Facebooku i Google +1 button.

dextasy2

Rekomendowane odpowiedzi

i co z tego, ze ja sie naklikałem, u mnie na stronce wskoczylo +57, a za dwa dni zostało +27, ludzie odznaczają kliki i po sprawie.

wiec jak dla mnie to bez sensu

Zawsze jakies punkty się zdobędzie. Po co też ktoś ma odznaczać klik? mi by się nie chciało ;)

https://zarobkowo.pl - forum o zarabianiu

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Potwierdzam, od kilku dni zarówno +1 jak i Like działa poprawnie. Wcześniej mieli problemy, ale już je rozwiązali. Rejestrujcie się i klikajcie :D

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Ten polski system wymiany `Lubię to` działa, tylko mało ludzi jest.

Można juz wstawiać adresy z kreskami wszelakimi. A jesli się nie da, to przecie zamiast nazwy mozna wstawic cokolwiek zjadliwego dla systemu... Najwazniejszy jest numer w adresie strony na FB.

wydaje mi się, że niektórzy na serio myślą, że dzięki +1 podniosą sobie pozycję.

Google wydało taki komunikat tylko po to by ludzie umieszczali ten kod w celu rozpromowania społecznościówki.

Podobnie jak ludzie za darmo reklamowali FB na swoich stronach.

+ 1 podziała na pozycje jeszcze jakieś pół roku i potem koniec zabawy.

ps.

być może teraz coś to daje, ale optymistyczne opinie

głoszą ci, którzy po kliknięciu w + 1 zapomnieli wykasować sobie cookies ;)

Ale zwróćmy uwagę, że w nowym profilu Google, strony +1 pojawiają się na osobnej podstronie, i linki te nie mają nofollow etc są w 100% ok.... i tak się zastanawiam, czy to nie będzie miało wpływu na pozycje. Mój profil jest normalnie zindeksowany przez google...

coinsclick.com

Potwierdzam. Coś przestało działać. Ty klikasz i zbierasz punkty a w Twoje strony nikt nie klika i punkty nie uchodzą. Albo jakaś awaria systemu albo przekręt. Ja tam już przestałem klikać i olałem system skoro na mnie nikt nie klika.

;)

coinsclick.com

Potwierdzam. Coś przestało działać. Ty klikasz i zbierasz punkty a w Twoje strony nikt nie klika i punkty nie uchodzą. Albo jakaś awaria systemu albo przekręt. Ja tam już przestałem klikać i olałem system skoro na mnie nikt nie klika.

:)

A nie ma jakiejś inicjatywy typu: ja dam tobie a ty mnie? Tylko powiadom mnie na priva, ze dałeś.

Może to byłoby bardziej skuteczne? Ja z miła chęcią dałbym + tym bardziej, że wiedziałbym komu i za co.

Opisuję skuteczne i darmowe sztuczki SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności