Skocz do zawartości

Wymiana "Lubię to" na Facebooku i Google +1 button.

dextasy2

Rekomendowane odpowiedzi

W mojej stopce na czerwono jest link ref do systemu który według mnie najbardziej się sprawdza. Zapisałem się do 6 systemów i ten jest dla mnie Top1. Wszystko działa jak należy i wszystko zlicza - i nic nie uchodzi jak to niektórzy na tym forum twierdzą (chociaż pewnie się domyślam jaki błąd popełniają). Polecam dać 10 punktów na swoją stronę bo konkurencja duża i jak się mniej da to mniej kliknięć się samemu otrzyma.

Polecam

:)

Aha! A ten serwis co jest w tytule tematu po dwóch tygodniach testowania wywaliłem do kosza i nie wracam do niego - przez dwa tygodnie żaden punkt nie został kliknięty - strata czasu.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
W mojej stopce na czerwono jest link ref do systemu który według mnie najbardziej się sprawdza. Zapisałem się do 6 systemów i ten jest dla mnie Top1. Wszystko działa jak należy i wszystko zlicza - i nic nie uchodzi jak to niektórzy na tym forum twierdzą (chociaż pewnie się domyślam jaki błąd popełniają). Polecam dać 10 punktów na swoją stronę bo konkurencja duża i jak się mniej da to mniej kliknięć się samemu otrzyma.

Polecam

:hello:

Aha! A ten serwis co jest w tytule tematu po dwóch tygodniach testowania wywaliłem do kosza i nie wracam do niego - przez dwa tygodnie żaden punkt nie został kliknięty - strata czasu.

no to zobaczymy jak program działa - ustwawiłem jak sugerowałeś 10 klików z google +1

Na początku idzie dość szybko - potem już coraz wolniej. Zaletą jest to, że można dodawać podstrony i podciągnąć podstrony o które chcemy zadbać.

no racja dostałem 5 w pierwszym dniu a teraz od 3 dni nic........

• 3 tygodnie później...

Nie sposób przypomnieć, że monitorujemy na bieżąco (automatycznie) wszystkie strony w pozostałych systemach i zgodnie z regulaminem każdy użytkownik systemu FacePlus.PL dodający strony do innych, prymitywnych systemów +1/Like, traci bez odwołania możliwość korzystania z FacePlusa oraz wszystkie punkty, plusy i like uzyskane dzięki FacePlusowi. Dzieje się tak dlatego, że nie będziemy marnowali Waszego czasu na ponowne klikanie plusów/like odkliknięte w innych systemach.

Jednocześnie miło mi poinformować, że FacePlus wygenerował tylko dzisiaj blisko 13 tysięcy +1 (wzrost 61% w ciągu 1 dnia) oraz 9917 Lubię to (wzrost 71% w ciągu 1 dnia), stając się 3-krotnie większy pod względem ilości kliknięć niż drugi co do wielkości na świecie system Plused. Dziękuję że jesteście z FacePlusem, dziękuję za Waszą lojalność! :-)

Pozdrawiam, J.

Dzieje się tak dlatego, że nie będziemy marnowali Waszego czasu na ponowne klikanie plusów/like odkliknięte w innych systemach.

O i to jest argument który powinien przekonać. Powinien być w systemie wytłuszczonym drukiem napisany, bo nie każdy wie że można się odklikowywać w innych systemach.

:D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności