Skocz do zawartości

Precle na allegro

dervill

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy opłacalne jest wykupienie dodania do 1500 PRESELL PAGES na allego za około 250zł?

Chodziło by mi tutaj o moją stronkę która dopiero ruszyła. Jest świeża, bo dopiero ma średnio 200 odwiedzin i 1000 odsłon dziennie

Najnowsza muzyka i nie tylko na https://nuteczki.top a dla kobiet ploteczki na https://ebabki.pl

Ja kupiłem 2 razy na Allegro dodanie do 100 precli :) szkoda słów, śmieci nic po za tym i jeszcze o raport musiałem prosić 3 miesiące :P

Lepiej samemu dodawaj do katalogów płatnych...

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

to skoro to są takie słabe precle to za te 18zł też nie warto kupować bo i tak nic nie dadzą?

zastanawiałeś się nad 250zł a nie a teraz mówisz, że nie warto 18zł ?:D

Warto, jeśli nie masz innego narzędzia do dodawania do takich precli, a czy to przyniesie Ci efekty jakich oczekujesz to zależy od Twoich słów kluczowych.

Moim zdaniem więcej może Ci dać 20 unikalnych około 1500 znakowych artykułów dodanych do moderowanych "silnych" precli. np: artykuly.net.pl

SEO, SEO i SEO

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
DIABLO73 czy mozesz podać nazwę wykonawcy? Będzie już przestroga na przyszłość : >

Nie wiem czy mogę napisać tutaj......proszę uważać na Allegro na gościa PH_Interdo ,teraz założył sobie drugie konto pod Traffic_IT i dalej oszukuje ludzi :jezyk1:

Pozdrawiam serdecznie

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Rozumiem że takie ilości (1500 precli) obsługiwane są automatem, wiem że taki temat jest powtarzany na forum 5x w miesiącu ale na szybko podpowie ktoś nazwę narzedzia typowo automatycznego z obsługa wordpress z mieszarką synonimów oraz limitem dodań na dzień, którego tacy allegrowi dodawacze używają ? Chodzi o narzedzie typowo pod allegrowe zastosowania ;)

taniej bedzie blackpress.pl <_<

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności