Skocz do zawartości

Pomoc dotycząca SEOKatalogów

Markuz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jak pewnie wiecie jestem właścicielem strony szablonyseo.pl - umieszczam tam wszelkiego rodzaju pomoce dotyczące tworzenia szablonów SEOKatalog. Jeżeli ktoś z was jest zainteresowany to prosiłbym o pytania co jak zrobić a ja będę odpisywał w nowym wpisie. Wszystkich zapraszam do dyskusji w tym temacie. Wszelkie pytania, pomysły na artykuły, kursy.

pomysł w sumie nie głupi, ale wypadałoby pisać o czymś, czego nie ma na blogu generala. Np jak zrobić tagi...

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

pomysł nie jest głupi ale czy koniecznie w tym dziale? Zaraz powstaną tematy typu Pinkus radzi jak się uporać z Arfoo itd ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności