zgred Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Dziś kwiatek z komentarza na moim katalogu twoja-kancelaria.pl - notorycznie dodawane są nietematyczne wpisy wiec naturalnie je odrzucam. A dziś zostałem zasypany komentarzami Cytat polaczki » (szybka edycja)Komentarz: qr*a! aż takimi leserami jesteście, że nie potraficie moderować wpisów? jak wpis nie jest zgodny z zasadami to wybierdalasz albo edytujesz title a nie syf robić, polaczki zasrane adres IP: 78.88.27.127 Odpowiadając - radzę sobie z morderacją doskonale Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Że chce Ci się moderować to jeszcze jestem w stanie zrozumieć... Ale żeby się tak emocjonować wszystkimi głupimi wpisami/komentarzami i jeszcze dzielić się nimi ze światem? Ponad połowa Twoich ostatnich tematów dotyczy moderacji... Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 nie czytaj masz funkcje ignore. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Problem w tym, że zdarza Ci się napisać coś sensownego Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 tak wiem mam przebłyski geniuszu niczym autystyk Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ones Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Ostatnio dodałem stronę do wszystkich darmowych katalogów zgreda, unikalny opis itd.. I dostałem odrzucenie ze względu na nie wartościową stronę.. przecież pracuję aby była wartościowa w sensie pozycjonerskim, w sensie merytorycznym jest dosyć wartościowa bo oddaje określoną funkcję użytkownikom, o której pisałem.. mhmm I tego nie rozumiem w moderacji wpisów przez niektóre osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 nie dostałem zażalenia więc nie wiem o jakiej stronie mowa - kwestia napsiania mejla albo tutaj PW. Każda reklamację rozpatruję Coraz częściej odrzucam strony więc uważam, że jak ktoś chce napisac mi pare ciepłych słow w reklamacji to może rownie dobrze zapytac się czemu i poddac w wątpliwość moja decyzję. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Veal napisał(a): Że chce Ci się moderować to jeszcze jestem w stanie zrozumieć... Ale żeby się tak emocjonować wszystkimi głupimi wpisami/komentarzami i jeszcze dzielić się nimi ze światem? Ponad połowa Twoich ostatnich tematów dotyczy moderacji... zgred jest nolifem Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 nrm napisał(a): zgred jest nolifem obraziłeś mnie na wskroś https://nonsensopedia.wikia.com/wiki/No-lifer https://pl.wiktionary.org/wiki/nolife https://www.miejski.pl/slowo-Nolife edit: na szczęście do tego mi daleko Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ones Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 NoLifer mini ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Nolife SEO raczej Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgred to super gościu mam nadzieję że mi wpisów nie odrzucisz... Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jaka slodycz, uwazajcie bo cukrzycy dostanie. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.