Skocz do zawartości

Wymiana punktów Google +1 po polsku

lukio

Rekomendowane odpowiedzi

Chwilowe problemy z dostawca hostingu, mam nadzieje że chwilowe.

Nie wiem co jest z seo-host.pl ale nawet strona główna im umarła:/

Jeżeli sprawa nie rozwiąże się do 16:00 przeniosę aplikację na nowy serwer.

Załatwiłeś dostawce :)

Szkoda żeby strona przepadła bo jak na razie jedyna która uczciwie naliczała +1.

Tego tak łatwo nie obejdziesz. Niektórzy ludzie są na tyle cwani, że klikają 100 plusów a za kilka dni czyszczą je logując się na konto Google. Ale zobaczę, może uda mi się takich cwaniaczków wyłapać:D

Ale czasami jak dodajesz w kilku stronach i nie widzisz u siebie +1 to cie szlag trafia za kombinatorstwo. Wczoraj miałeś pada i pododawałem trochę plusów na stronie konkurencji. Wszystko dokładnie policzone. Dzisiaj wchodzę na swoje strony pocieszyć oko i nie dostałem żadnego plusa. Pasuje teraz wejść i pokasować wszystko. Tylko nie wiem czy + są datowane.

A tak na marginesie to chyba strona znowu padła.

To seo-host.pl najlepszy hosting SEO w sieci:D - proszę wszystkie skargi do niego wysyłać. Tyle, że im nawet strona główna padła.

Jak strona powstanie dodaj u mnie, policz i sprawdź na drugi dzień.

Wszystko będzie się na pewno zgadzało. Wiem z czym mają problem i w tym jest cały sens, dlaczego warto dodawać na mojej stronie plusiki a nie na innych:)

To seo-host.pl najlepszy hosting SEO w sieci:D - proszę wszystkie skargi do niego wysyłać. Tyle, że im nawet strona główna padła.

Jak strona powstanie dodaj u mnie, policz i sprawdź na drugi dzień.

Wszystko będzie się na pewno zgadzało. Wiem z czym mają problem i w tym jest cały sens, dlaczego warto dodawać na mojej stronie plusiki a nie na innych:)

jak chcesz to mam jednego VPSa wykupionego, a nie korzystam, moze na niego sobie przeniesiesz, co prawda z miesiac został albo i nie, ale mirrora mozesz postawic puki Twój super hosting nie dojdzie do ładu. jak cos to PW

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności