Skocz do zawartości

Alledrogo - niezły patent

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko, że najwidoczniej Allegro ma to w ****

Mają to w głębokiej d..... prowadziłem z nimi dyskusję na ten temat. Niby 'zakryli' u siebie pewne dane dla bezpieczeństwa, a jednak wspomniane serwisy je publikują....

Może traktują to jako formę reklamy ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Różnica jest taka, że za darmo otrzymujecie w AD dane ogólne. Nie dowiecie się jaki produkt jak jest sprzedawany lub nie zobaczycie koszyka danego sprzedawcy lub wielu, wielu innych funkcji które oferujemy my w https://manubia.pl :brawa:

Druga sprawa. Cóż... AD zaoferowało coś za free, ale ciężko zgodzić się z poprawnością, w momencie kiedy aukcja zakończona ze skutkiem "nie osiągnięcie ceny minimalnej" jest uznawana za tranzakcie handlową. Jeśli ktoś chce oprzeć swój przyszły biznes na takich danych to powodzeniach. W końcu wiele sklepów oparło na gotowych regulaminach. Wprawdzie mają teraz procesy, ale regulamin był za darmo :D

"jak bylem mały, to byłem mały..."

Gość alledrogo
AD zaoferowało coś za free, ale ciężko zgodzić się z poprawnością, w momencie kiedy aukcja zakończona ze skutkiem "nie osiągnięcie ceny minimalnej" jest uznawana za tranzakcie handlową.

Dziękujemy za zgłoszenie. Problem został poprawiony dwa dni temu.

Reszta ficzerów, o których piszesz wkrótce.

Reszta ficzerów, o których piszesz wkrótce.

Nie ma to jak zdrowa konkurencja na rynku. Z punktu widzenia odbiorcy produktu wspaniała sprawa.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• 2 tygodnie później...

sprawdziłem z kilkoma znajomymi sklepami: witryna podaje nieprawdziwe dane.

i tyle mam do powiedzenia w tej kwestii.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

kob ja nie tylko o tym :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Przydałoby się przeglądanie jakie produkty generują największą sprzedaż.

Tyle, że tu na sprzedaż składa się tez jakość obsługi i wiarygodność. Wystarczy porównanie komentarzy X-Komu (zarówno na Allegro, jak i na serwisach z opiniami o sklepach) i tańszej konkurencji by szybko wyciągnąć wnioski odnośnie zakupu co droższego sprzętu gdy zalezy nam na niezawodności.

Z Manubią nie ma co porównywać - miałem okazję testować i więcej w niej nie działało niż działało.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności