Skocz do zawartości

Co powiedzieć Klientowi?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W takim razie powiedz klientowi, który w swoim sklepie internetowym ma kilka tysięcy produktów (oczywiście każdy opis skopiowany) ile wyniesie koszt pracy copywritera :-)

Jak usłyszy cenę, to zaczną mu się trząść kolana, z oczy polecą łzy a portfel ściśnie tak mocno, że orzełek na 5 złotówce się posika :)

Jeśli jednak klient się zgodzi i jakoś przełknie tą inwestycję... To oczywiście uwielbiam go :-)

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Napisałem:
Z przykrością informuję, że podczas testów na stronie xxxx.pl wykryłem bardzo "dziwny" sposób indeksacji - podejrzewam, że duża część tekstów na stronie została skopiowana (co potwierdza kilka moich drobnych badan). Sprawa jest o tyle poważna, że ma to bezpośredni wpływ na proces pozycjonowania. Należy zmienić podejrzane teksty na stronie (wstępnie oszacowałem, że prawie całą stronę) na oryginalne. Co ciekawe teksty te znajdują się na tak wielu stronach z Pańskiej branży :) Najgorsze jest to, że można dokładnie wskazać stronę, która pierwsza je opublikowała.

Koleś przeniósł całe teksty z innych stron... Zresztą połowa tej branży bazuje na kilku lepiej napisanych artykułach. Przy optymalizacji około miesiąc temu nawet nie domyśliłem się, że taka firma może zrobić taki numer... Niestety Klient jest na wakacjach ;)

Optymalizacja to chyba nie pisanie gotowych tekstów?!

jak sprawdzić, która strona była pierwsza ??

Pozdrawiam, rectus

-----------------

torby papierowe: producent torebek papierowych - mega jakość w bardzo atrakcyjnych cenach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności