Skocz do zawartości

Google + 1 redukuje + 1 ?

Davi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Potwierdzam redukcje na 4 stronach poleciało ponad 90% a korzystam-testuje z obu systemów raczej wątpliwe że ponad kilkaset kąt- userów wycofało by plusiki. Jak zajrzałem w swoje konto na historię co klikałem to na sam widok aż się odechciewa bawić w odejmowanie zwłaszcza że już prawie w 97% sprawdza się iMacros i leci w automacie.

Nie ukrywajmy, nie ma uczciwych systemów wymiany plusów, ponieważ uczciwość nakazywałaby zdobywanie plusów wyłącznie od osób zainteresowanych witryną.

Mniejsze spadki w polskich systemach wynikają zapewne z tego, że osoby w nich uczestniczące klikają mniej z racji mniejszej bazy stron w danym serwisie, przez co ich kliki nie są traktowane przez google jako spamowe, a tym samym nie są odrzucane. Wzrośnie popularność 24plusone i tym podobnym, zacznie się usuwanie plusów.

Jest to tylko moja osobista dedukcja, ale wydaje się logiczna ;)

Witam,

Wiecie co:

Nie wydaje mi się aby to była jakaś redukcja plusów.

Według mnie to była zwykła awaria - przeciążenie itp..

Zauważyłem dwie akcje.

1. Wyczyszczenie konta z plusów.

2. Próba ich przywrócenia - wszystko wróciło na jakieś 3 godziny.

Potem znów padło. I teraz nalicza od nowa.

Także pewnie są to jakieś beta testy przed oficjalnym otwarciem i poprawianie ewentualnych błędów.

Takie jest moje zdanie.

Pozdrawiam.

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

To nie awaria, błąd systemu ani przeciążenie.

Klikanie na ta ką skale nie ujdzie uwadzei specjalistom Googla którzy zwyczajnie odfiltrowują "plusy" pochodzące z adresów np. plused.net.

To tylko kwestia czasu kiedy odfiltrują wszystkie nabite "plusy" i zaczną sypać banami...

A z firmą Google nie wygrasz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności