Skocz do zawartości

Strona z fajnymi dla mnie śmiesznymi filmikami, zdjęciami itp.

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Stworzyłem stronę na której będę publikował wybrane przeze mnie czyli najśmieszniejsze filmiki, zdjęcia, dowcipy itp. Strona jeszcze nie jest do końca przetłumaczona, być może jeszcze coś zmienię w wyglądzie itp. Jak Wam się podoba? W sumie to nic nowego ani szczególnego, coś ale demotywatory i takich stron w sieci jest bardzo dużo, ale ja zamierzam gdzieś zebrać najlepsze filmiki, które podobają się mi i znajomym, toteż będziemy prawdopodobnie wspólnie je dodawać na stronę, w celu wspólnego oglądania, dzielenia się śmiesznymi rzeczami. Przy okazji powstanie może popularny blog. Wszelkie sugestie mile widzane :rotfl:

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Góra strony - ten napis nie prezentuje się zachęcająco, więc może lepiej wkomponować razem z wiewiórką (czy co to tam jest :blink:) i zmienić czcionkę.

Jeśli twoje wnętrze jest nudne, to być może dobrze dobrane dekoracje będą mogły je ożywić?

Wanny z hydromasażem to marzenie wielu ludzi. Dzięki przeniesiesz salon spa do domu.

Wypadki nie zdarzają się rzadko. Rehabilitacja w wielu przypadkach jest po nich konieczna.

Jaką kolorystykę więc przyjąć? Uważałem, że strona ze śmiesznymi rzeczami, powinna mieć żywe kolory jak żółty, który kojarzy się z radością. Użycie kolorystyki czarnej jak w demotach raczej jest mało oryginalne.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

• 4 tygodnie później...

Jak Wam się podoba nowa szata graficzna? Zostało jeszcze tłumaczenie.

czerwony dosyć znacznie razi po "gałach" aż ciężko się czyta.

Mało filmów na stronie w takim sensie, że powinno ich być więcej na stronie głównej.

poza tym... jest już tyle serwisów z takimi rzeczami, że nie wiem czy przesyt nie spowoduje smierci naturalnej.

Sam prowadze stronkę z filmami, itp więc jak coś to pisz na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności